Find selskabslokaler i Ballerup

Få det største overblik over festlokaler i og omkring Ballerup og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for selskabslokale Ballerup

FAQ om selskabslokaler i Ballerup

At afholde arrangementer i Ballerup i stedet for centrum af København har fordele som lavere omkostninger, generelt bedre parkeringsfaciliteter og en mere afslappet atmosfære. Ballerup har også gode transportforbindelser til København, hvilket gør det nemt for deltagere og gæster at komme til og fra arrangementet. Samlet set er Ballerup et godt valg for dem, der søger et mere overkommeligt og mindre overfyldt alternativ til København

...

Festgæster i Ballerup kan nyde en række forskellige oplevelser og aktiviteter, herunder naturoplevelser, kulturelle seværdigheder, shopping, spisning og drikke samt forskellige aktiviteter som bowling og sportsfaciliteter. Ballerup tilbyder noget for enhver smag og interesse, så gæster kan nyde alt fra en afslappet dag i naturen til spændende kulturelle oplevelser og sjove aktiviteter.

...

Der er et bredt udvalg af forplejningsmuligheder i forbindelse med selskabslokalerne i Ballerup. Stederne tilbyder forplejningspakker, der kan inkludere alt fra helt simple løsninger som en buffet til mere avancerede menuer med flere retter og vine. Det kan også være en god idé at overveje, hvad formålet med arrangementet er, og hvilken type mad og drikke der passer bedst til dette formål og til de gæster, der vil være til stede.

...

Ballerup er kendt for sine naturprægede omgivelser, herunder Måløv Engsø, Vestskoven, Ballerup Skov, Søndersø og Ballerup Mose. Disse områder giver mulighed for at opleve smukke naturscenerier samt at slappe af væk fra byens travlhed.

...

For at afholde en vellykket begivenhed kan der være behov for forskelligt udstyr såsom lyd- og belysningsudstyr, projektor og skærm, mikrofoner og højttalere, bord- og stoleudlejning. På platformen er det nemt at se, hvilket udstyr og hvilke faciliteter der stilles til rådighed på det enkelte steds side. Dette gør det nemt for dig som arrangør, at få overblik over, hvad der er tilgængeligt, og sikre at de har alt det nødvendige udstyr til arrangementet.

...

For gæsterne, der skal til og fra selskabslokaler i Ballerup, er der flere muligheder. Gæster med egen bil kan benytte parkeringsmuligheder ved de fleste selskabslokaler. Ballerup har også gode offentlige transportforbindelser til København med både tog og busser. Arrangørerne kan også arrangere transport til og fra selskabslokalet som en del af arrangementet. 

...

Kuvertpriserne for at booke et selskabslokale i Ballerup med forplejning varierer afhængigt af det enkelte selskabslokales faciliteter og service, samt omfanget og typen af arrangementet. Generelt kan man forvente at kuvertpriserne for et selskabslokale i Ballerup med forplejning vil starte fra et par hundrede kroner og op til flere hundrede kroner pr. person, alt efter selskabsstedet, varigheden og menuen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark