Find og book mødelokaler i Hellerup

Her får du det største overblik over konference- og mødelokaler i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokale Hellerup

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et mødelokale i Hellerup

Beskriv dine ønker og krav til mødelokalerne, som skal bruges til dit konference- eller mødelokale i Hellerup. Det kunne omhandle forplejningsønsker, antal deltagere, specifikt AV-udstyr eller alt mulig andet.

2

Vi finder de bedste lokaler til dig

Markedet bliver undersøgt for mødelokaler i Hellerup, og vores skarpe team finder de 3 steder, som er ideelle for dig og dine ønsker, ved afholdelse af et møde i Hellerup.

3

Du modtager 3 tilbud på mødelokaler i Hellerup

Afslutningsvis i processen, får du tilsendt konkrete tilbud på lokaler til dit kommende møde i Hellerup. Så er det bare at vurdere, om en af mødelokalerne i Hellerup, stemmer overens med de krav, som du har opstillet.

FAQ om booking af mødelokaler i Hellerup

Mødelokaler i Hellerup giver mulighed for forskellige omgivelser. Du kan for eksempel booke mødelokaler, der er placeret tæt på parker og træer, midt i storbyatmosfæren eller med havudsigt. Faktorer som disse, samt diversiteten i valgmulighederne, har bidraget til en stigende popularitet i afholdelse af møder og konferencer i Hellerup.

...

Priserne for at leje et mødelokale i Hellerup afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen på lokalet, varigheden af lejeperioden, antallet af deltagere og om der kræves ekstra faciliteter og tjenester. Typisk kan du afholde et dagsmøde for mellem 400-700 kr. Du kan med fordel tjekke Kargo, som tilbyder dagsmøder og konferencer i Hellerup.

...

Hellerup ligger midt inde i København, hvor der er masser af muligheder for spændende aktiviteter i pauserne under mødet. Du kan for eksempel besøge Ordrupgaard Museum, gå en tur langs Strandvejen, tage på en sejltur, besøge Bellevue Strand, udforske Dyrehaven eller besøge Bakken.

...

Det afhænger af formålet med dit møde eller konference i Hellerup. Hvis dit møde eller konference varer flere dage, og du har deltagere, der kommer langvejsfra, kan det være en god idé at vælge en møde- eller konferencefacilitet, der tilbyder overnatning i nærheden eller på stedet. Dette kan give dine deltagere mulighed for at få den nødvendige hvile og minimere rejsetiden. Der er flere møde- og konferencelokaler i Hellerup, der også tilbyder overnatning.

...

Når du skal finde et sted til din konference i Hellerup, er det vigtigt, at mødelokalet lever op til dine krav og ønsker. Det er vigtigt at undersøge mødelokalets størrelse, kapacitet, udstyr og faciliteter, inden du booker det. Hos Evarto kan du finde al den information, der er nødvendig, når du skal booke mødelokaler i Hellerup.

...

Hos Evarto kan du nemt leje et lokale til dit møde eller konference i Hellerup. Start din søgning allerede nu øverst på siden for at finde de optimale mødelokaler til din konference i Hellerup.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler i Hovedstadsområdet

Find de perfekte mødelokaler i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark