Find konferencelokaler i Brøndby

Søg blandt konferencecentre i brøndby og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konference Brøndby

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Skriv dine ønsker og krav til konferencelokaler i Brøndby

Alt du skal gøre er, kort og præcist at beskrive hvad du har af ønsker og krav til din kommende konference i Brøndby. Det kan være alt mellem himmel og jord, lige fra antal lokaler til parkeringsforhold.

2

Vi finder de bedste lokaler til din konference

Vores dygtige team hopper direkte på sagen, og efter et par dage, skulle du gerne modtage dine 3 tilbud på konferencelokaler i Brøndby.

3

Du modtager op til tre tilbud på konferencelokaler

Du vil modtage tre konkrete tilbud på lokaler til din kommende konference i Brøndby. Derfra kan du vurdere, om du vil gå videre med et sted til din konference i Brøndby. Husk, at vores service er helt gratis og uforpligtende.

FAQ om afholdelse af konferencer i Brøndby

Hvis du holder din konference i Brøndby, er der masser af spændende seværdigheder og aktiviteter, som man kan prøve af. Brøndby Stadion er en af de mest populære attraktioner, og du kan faktisk booke din konference i Brøndby Stadions flotte konferencelokaler her på Evarto. Derudover er der andre seværdigheder, som kan besøges før, efter eller under konferencen i Brøndby, såsom Brøndby Strand, Brøndbyøster Kirke, Brøndby Naturskole og Kilden Teater.

...

Generelt set er priserne på konferencelokaler i Brøndby lavere end en mere central placering i København. Priserne kan dog variere meget, og afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen og typen af konference, antallet af deltagere, varigheden og faciliteterne. Priserne for et dagsmøde i Brøndby ligger typisk omkring 500-600 kr. per kuvert, men det er vigtigt at bemærke, at dette blot er et estimat, da priserne for en konference i Brøndby kan variere.

...

Når du afholder en konference i Brøndby, er der flere ting, som du kan gøre for at øge chancerne for en succesfuld konference. Det er vigtigt, at lokationen og lokalerne til konferencen passer til formålet og agendaen for dagen. Er der de faciliteter, der er nødvendige? Er der behov for en specifik form for forplejning? Skal I bruge udendørsareal til f.eks. teambuilding? En klar agenda og struktur for konferencen i Brøndby er vigtig for at give dine deltagere overblik over konferencens forløb. Evaluering af konferencen er også vigtig, og du kan med fordel indsamle feedbackskemaer, som bliver udfyldt af deltagerne, inden I forlader konferencelokalerne i Brøndby.

...

Hvis du vil afholde din konference i Brøndby, er offentlig transport både nem og hurtig. Der er mulighed for at tage busser, metro, S-tog og taxa. Busserne er en oplagt mulighed, da de forbinder Brøndby med resten af København. Det er derfor nemt at komme til diverse konferencelokaler i Brøndby, uanset om du kommer fra Hovedbanegården, lufthavnen eller et andet sted. Der er dog ikke en metrostation i Brøndby, men du kan stige af metroen lige uden for bydelen og derefter gå det sidste stykke.

...

Generelt set er parkeringsmulighederne omkring konferencelokaler i Brøndby bedre end i nogle af de mere centrale dele af København, da der er færre parkeringsrestriktioner og mindre trængsel på vejene. Dog kan parkeringsforholdene variere afhængigt af placeringen i Brøndby og tidspunktet på dagen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle konferencesteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark