-------
Dato
gæster

Scandic Sydhavnen

Hold en skøn fest i smukke og moderne rammer

1-200 gæsterSpisende
Annie Hjorth Pedersen

Annie Hjorth Pedersen

Koncerence og Event Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Scandic Sydhavnen er placeret i København kun 10 km fra Københavns Lufthavn og 3 km fra byens centrum og tilbyder 186 gratis parkeringspladser til dem der kommer i bil. Scandic Sydhavn har selskabslokaler i smukke og moderne omgivelser til både små og store selskaber. Lokalerne er fleksible, så du er sikker på, at få den fest du går og drømmer om. Den skønne atriumgård giver jer den perfekte mulighed til at trække udenfor til eftermiddagskaffe eller aftenens drinks.

Scandic Sydhavnen kan holde alle former for selskaber, så uanset hvilken festlig begivenhed I ønsker at fejre, kan det lade sig gøre på hotellet. En ekstra feature på Scandic Sydhavnen er, at du i forbindelse med dit selskab kan nuppe et spil minigolf eller nyde den flotte udsigt med et glas vin og se udover Københavns skyline fra deres terrasse.

Mad & madfilosofi

Scandic Sydhavns madfilosofi er mad med omtanke, hvorfor der er fokus på kvalitet og omtanke for miljøet. På menuen kan du finde alt fra skandinaviske klassikere til mere internationale retter. Hos Scandic sætter de en stor ære i at lave lækker mad af sæsonens bedste råvarer, som giver de lækreste resultater på hver eneste tallerken.

Fortæl gerne deres dygtige personale, hvilke ønsker og præferencer I har til festen ift. mad & drikke, lokale, bordopsætning, bordpynt mm. De vil imødekomme alle jeres ønsker på bedste vis, så festen bliver præcis, som I gerne vil have den.

Aktiviteter

Hos Scandic Sydhavnen tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger.

Overnatning & transport

Ønsker I og jeres gæster at overnatte i forbindelse med festen, er I velkommen til at booke værelser på hotellet. Scandic har 391 lyse værelser til overnattende gæster. Yderligere tilbyder Scandic Sydhavnen 186 gratis parkeringspladser.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

5 forskellige

Prispakker

 • Aftenselskab 1

  950 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 2

  1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 3

  1.295 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Frokostselskab

  740 kr. pr. kuvert

 • Brunch

  255 kr. pr. kuvert

7 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser391

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Togstation:
450 m
Busstop:
450 m
Betalt p-plads:
750 m

Lokation

Sydhavns Plads 15, DK-2450, København SV, Danmark, 2450 København SV, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark