CPH Conference - en del af DGI Byen

Central venue med et hav af aktiviteter

900 gæsterSpisende
Sebastian Listov

Sebastian Listov

Sales Relation Manager

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

Venuet er centralt beliggende ved den historiske og hippe Kødby midt i København. Om du ønsker at holde en firmafest eller en privatfest er det muligt hos os.

Vi har mange års erfaring med at afholde firmafester i vores forskellige lokaler. Med vores centrale beliggenhed i hjertet af København og et erfarent team og mulighed for at kombinere festen med både hotel og sjove aktiviteter som bowling, fægtning eller skydning, er vi det oplagte sted for din næste firmafest.

Der er blevet afholdt utallige firmafester i vores lokaler gennem årerne. Firmaevents fra 4-900 gæster med temaer og underholdning hvor kun fantasien sætter grænser. Hver enkel firmafest bliver tilrettelagt og afviklet af vores professionelle team, der skræddersyer festen til dine behov. Vi tager ansvaret fra start til slut, så du skal bare stå for invitationerne.

Privatfesten som dit bryllup, en fødselsdag, konfirmation eller en reception er også en mulighed. Vi har forskellige forslag til festmenuer og for at finde det helt rigtige tema, tager vi en dialog og finder en løsning ud fra det budget, som ligger til grund for arrangementet.

Uanset om I bliver en håndfuld gæster eller flere hundrede, så har vi de det rette selskabslokaler. Vi råder over 20 forskellige lokaler med plads op til hele 900 spisende gæster ved runde borde. Der er selvfølgelig altid mulighed for at få den bordopsætning, opdækning samt dekoration, lige præcis som du ønsker, det skal være.

Overnatning & aktiviteter

Ønsker du og dine gæster at overnatte i forbindelse med festen, så vil I blive indlogeret på vores nyrenoverede Hotel, som er en del af lokationen. Her råder vi over 102 værelser fordelt på single-, dobbelt- og familieværelser op til fire personer. Udover at I kan bestille overnatning, så vil I også kunne benytte forskellige aktiviteter i forbindelse med festen, hvis dette ønskes. På den måde har I mulighed for at få en sjov og anderledes oplevelse inden middagen. I kan bl.a. benytte

 • Bowling & Shuffleboard
 • Skydning & Bueskydning
 • Klatring & Fægtning
 • Vandsport & Sauna
 • Sport & idræts aktiviteter
 • Foredrag efter aftale osv.

Husk også, at vi har eget parkeringshus hvor kan parkere indendørs med APCOA app.

Bæredygtige tiltag

I begyndelsen af 2021 blev DGI Byen først og fremmest Green Key certificeret . Det betyder, at vi opfylder strenge miljøkrav i flere dele af DGI Byen. Du kan læse mere om vores grønne tiltag her på siden.DGI Byens øvrige indsatser i målet om en mere ansvarlig virksomhed:- Vi udsluser al plasticemballage med målet om kun at anvende bæredygtig, nedbrydelig eller genanvendelig emballageFødevare- Vi anvender kun fødevarer, som er i sæson- Vi bruger så vidt muligt lokale leverandører- Vi producerer selv så stor en andel af vores madtilbud som muligt- Vi tilbyder ikke produkter som foie gras og genmodificerede varer- Vi anvender ikke produkter, der ikke lever op til god etik

4 forskellige

Prispakker

 • Aftenarrangement - festpakke 4 timer

  975 kr. pr. kuvert

 • Signatur festpakke - 7 timer

  1.275 kr. pr. kuvert

 • Signatur julefrokost

  1.395 kr. pr. kuvert

 • Aften julearrangement

  975 kr. pr. kuvert

23 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser104

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Se 360° fremvisning

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
CPH Hotel
10 m
Aktiviteter og seværdigheder
Kødbyen
50 m
Tivoli
200 m
Glyptoteket
300 m
Transportmuligheder og parkering
Metrostation: KBH H
100 m
Togstation: KBH H
100 m

Lokation

Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark