Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

CPH Conference - en del af DGI Byen

Centralt venue med gastronomi i højsædet og et hav af aktivitsmuligheder

1-900 gæsterSpisende
Sebastian Listov

Sebastian Listov

Sales Relation Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

DGI Byen er centralt placeret ved den historiske og trendy Kødby midt i København. Uanset om du planlægger en firmafest, reception eller en anden stor begivenhed for din virksomhed, har vi de perfekte faciliteter til jer.

Med mange års erfaring i at arrangere firmafester i vores forskellige lokaler og en ideel placering i hjertet af København, tilbyder vi en fleksibel løsning til at skabe den perfekte fest, uanset tema. For gæster, der kommer langvejs fra, tilbyder vores eget CPH Hotel bekvem overnatning, og vi kan kombinere jeres arrangement med spændende aktiviteter som bowling, fægtning eller skydning, hvilket gør os til en ideel partner for jeres næste firmafest.

Vi har gennem årene været værter for utallige firmafester, fra intime sammenkomster til store events med op til 3.400 gæster. Vores professionelle team sørger for, at hver enkelt fest bliver skræddersyet efter jeres behov og ønsker. Vi tager os af alt fra start til slut, så du kun behøver at tænke på at sende invitationerne.

Lad DGI Byen overraske jer

Glæd jer til nordisk/fransk gastronomi, tilberedt på sunde nordiske råvarer.

Vores professionelle kokke hjælper med alt fra fingernemme snacks til 5-retters madoplevelser. I Restaurant Østerbro serverer vi for op til 400 mødegæster med udsigt over Vesterbros tagrygge - og i Øksnehallen helt op til 2.400 gæster. 

Smag på signaturmenuer og signaturvine, der overrasker sanserne, og få inspiration til en sundere tallerken. Både for dig og for miljøet. 

Vi har forskellige forslag til sunde og innovative festmenuer af høj kvalitet og om I er få alle mange tilrettelægger vi jeres menuer og for at finde det helt rigtige tema, tager vi en dialog og finder en løsning ud fra det budget, som ligger til grund for arrangementet.

Uanset om I bliver en håndfuld gæster eller flere hundrede, så har vi de det rette selskabslokaler. Vi råder over 20 forskellige lokaler med plads op til hele 900 spisende gæster ved runde borde. Der er selvfølgelig altid mulighed for at få den bordopsætning, opdækning samt dekoration, lige præcis som du ønsker, det skal være.

Overnatning & aktiviteter

Ønsker du og dine gæster at overnatte i forbindelse med festen, så vil I blive indlogeret på vores nyrenoverede CPH Hotel, som er en del af lokationen. Her råder vi over 107 værelser fordelt på single-, dobbelt-, familieværelser og nye VIP suiter med loungestue og plads til 10 i samme suite. Udover at I kan bestille overnatning, så vil I også kunne benytte forskellige aktiviteter i forbindelse med festen, hvis dette ønskes. På den måde har I mulighed for at få en sjov og anderledes oplevelse inden middagen. I kan bl.a. benytte

 • Bowling & Shuffleboard
 • Skydning & Bueskydning
 • Klatring & Fægtning
 • Vandsport & Sauna
 • Sport & idræts aktiviteter
 • Foredrag efter aftale osv.

Husk også, at vi har eget parkeringshus hvor kan parkere indendørs med APCOA app.

Bæredygtige tiltag

I begyndelsen af 2021 blev DGI Byen først og fremmest Green Key certificeret. Det betyder, at vi opfylder strenge miljøkrav i flere dele af DGI Byen.

DGI Byens øvrige indsatser i målet om en mere ansvarlig virksomhed:- Vi udsluser al plasticemballage med målet om kun at anvende bæredygtig, nedbrydelig eller genanvendelig emballage.

Fødevare: Vi anvender kun fødevarer, som er i sæson. Vi bruger så vidt muligt lokale leverandører og forsøger at undgå oversøiske leverancer. Vi producerer selv så stor en andel af vores madtilbud som muligt og vi tilbyder ikke produkter som foie gras og genmodificerede varer. Vi tilbyder som standard alternativer til kød i alle vores menutilbud og serveringer. Vi anvender ikke produkter og leverandører, der ikke lever op til god etik.

4 forskellige

Prispakker

 • Aftenarrangement - festpakke 4 timer

  975 kr. pr. kuvert

 • Signatur festpakke - 7 timer

  1.275 kr. pr. kuvert

 • Signatur julefrokost

  1.395 kr. pr. kuvert

 • Aften julearrangement

  975 kr. pr. kuvert

23 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser107

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Se 360° fremvisning

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
CPH Hotel
10 m
Aktiviteter og seværdigheder
Kødbyen
50 m
Tivoli
200 m
Glyptoteket
300 m
Transportmuligheder og parkering
Metrostation: KBH H
100 m
Togstation: KBH H
100 m

Lokation

Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark