-------
Dato
gæster

Classic Car House

Spektakulære rammer og magiske øjeblikke på et bilmuseum

30-230 gæsterSpisende
Kristine Mikkelsen

Kristine Mikkelsen

Bookingansvarlig

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

Bilmuseet ligger i Lyngby nord for København og åbner sommeren 2023 som passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for smukke klassiske biler. Vi byder indenfor til et spektakulært bilmuseum med visuelle installationer og kreative udstillingskoncepter. Bilmuseet vil forene de klassiske bilers kulturarv og designhistorie ved at skabe de magiske øjeblikke, der bliver hjertet i bilmuseet.

Unikke rammer til events

Bilmuseet kan også byde indenfor til en række enestående og stemningsfulde lokaler for 10-250 gæster. I vores unikke og historiske rammer er der plads til den afslappede og intime fejring, det store ekstravagante bryllup, konfirmationen, den festlige firmafest eller noget helt fjerde. Museet er som skabt til mindeværdige begivenheder.

En unik placering

Bilmuseet ligger i Kongens Lyngby kun 15 min. nord for København. Vi råder over vores eget parkeringsområde, og der er nem adgang til offentlig transport lige ved døren. Sorgenfri st. ligger blot 10 min. gang, hvis man ønsker at lade bilen stå derhjemme. Bilmuseet er beliggende lige overfor Frilandsmuseet og lige ved den naturskønne og smukke Sorgenfri Slotspark.

Indretning, design & atmosfære

I alle vores lokaler vil vores fascination og passion for klassiske biler skinne igennem. Den historiske tidslomme og fælles kulturarv danner inspiration for vores indretning og design og skaber den helt unikke atmosfære, der er visionen bag vores bilmuseum.

En mindeværdig oplevelse

Museet er et passioneret oplevelsesunivers og som skabt til store begivenheder. Kombiner jeres besøg, festlige begivenhed eller faglige møde med en klassisk biloplevelse. Vi arrangerer gerne en guidet rundvisning i vores spektakulære udstilling eller en køretur i en klassisk bil med eller uden chauffør.

2 forskellige

Prispakker

  • Selskabspakke

    fra 1.095 kr. pr. kuvert

  • Julefrokost 2023

    895 kr. pr. kuvert

    Minimum 20 gæster

4 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Gratis pladser80

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter og seværdigheder
Bilmuseum
1 m
Frilandsmuseet
20 m
Sorgenfri Slotspark
200 m
Transportmuligheder og parkering
Togstation: Sorgenfri St.
800 m

Lokation

Kongevejen 79, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark