Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Aarhus Congress Center

Venue med 25 års erfaring i møder og konferencer

1-1600 gæsterSiddende
Anna Kirstine Taul

Anna Kirstine Taul

Cluster Meeting & Event Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

I dette kongrescenter, holdes der konferencer med 1.600 deltagere, koncerter for 4.100 publikummer, banketter, festmiddage samt messer og udstillinger. Kongrescentret omfatter godt 2.000 m2 fuldt udstyrede møde-, konference- og eventfaciliteter. Takket være centrets enestående fleksibilitet, kan faciliteterne nemt tilpasses det enkelte arrangements ønsker og kapacitetsbehov.

Centrets 1.782 m2 store sal er ligeledes velegnet til messer og udstillinger. Den 600 m2 store foyer med dagslys kan indgå naturligt i udstillingsområdet, hvis det ønskes. Kongrescentrets enorme rammer samt fleksibilitet gør altså det til det ideelle valg for de større nationale og internationale begivenheder.

I samarbejder om dit event

Som en særlig service udpeger kongrescentret til ethvert arrangement en personlig eventkoordinator, som samarbejder med dig hele vejen igennem, fra planlægningen til afviklingen og evalueringen. Deres dedikerede eventkoordinatorer har mere end 25 års erfaring i at skabe MINDEVÆRDIGE ØJEBLIKKE og de afholder hvert år omkring 2000 møder, konferencer, messer og events.

Personalets 'YES I CAN' attitude er dybt forankret i hele huset, og det sikrer dig, at I finder frem til et fantastisk arrangement, hvor I ser løsninger frem for udfordringer.

Overnatning & transport

Kongrescentret tilbyder hele 234 værelser under samme tag - plus yderligere 1.000 hotelværelser i gåafstand. Kongrescentret er beliggende i Århus Centrum med både Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Rådhus, Musikhuset Aarhus og kunstmuseet ARoS som nærmeste naboer, tæt på shopping-gaderne og det pulserende café-, restaurant- og natteliv. Det sikrer nem adgang via offentlig transport.

Er du i bil, så kør mod Aarhus C og følg skiltningen mod Musikhuset og Scandinavian Center, hvor der er 1.100 parkeringspladser.

1 forskellige

Prispakke

  • Dagsmøde

    fra 695 kr. pr. kuvert

    Minimum 10 gæster

18 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser234

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Togstation: Aarhus Hovedbanegaard
650 m
Busstop: Aarhus Rutebilstation
850 m

Lokation

Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark