Find og book mødelokaler i Fredericia

Hos Evarto får du det største overblik over mødelokaler nær Fredericia

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler i Fredericia

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til mødefaciliteterne

Fortæl kort dine ønsker og behov til mødelokalet i Fredericia. Dette kunne eksempelvis være, hvor stort et lokale I har brug for, hvilke forplejningsmuligheder I ønsker, og i hvilket tidsrum I har brug for mødelokalet.

2

Vi finder kun de bedste mødelokaler i Fredericia

Baseret på dine ønsker matcher vi dig med op til 3 steder, som passer på dine ønsker til et mødelokale i Fredericia.

3

Du bliver kontaktet med deres tilbud

De 3 udvalgte steder vil kontakte dig med deres bedste tilbud på mødelokaler i Fredericia. Herefter vælger du frit, hvilket sted, du vil fortsætte dialogen med.

FAQ om mødelokaler i Fredericia

Med over 750 steder har Evarto lokationer i hele landet, herunder også i Fredericia. Der er derfor både steder, som befinder sig centralt i byen, i naturskønne omgivelser og ved vandet. Det vil derfor være oplagt at gøre sig nogle tanker om mødelokalets placering i Fredericia. Vælger I en central placering i centrum af Fredericia, vil stedet typisk være let at tilgå med offentlig transport, men der kan i nogle tilfælde være problemer med parkeringsmulighederne, særligt hvis man ønsker gratis parkering. Et kompromis kunne være at vælge et sted, hvor deltagerne kan parkere gratis indenfor en rimelig gåafstand til mødelokalet. Vælger I derimod et mødelokale i Fredericia, som er placeret udenfor centrum, kan det være nødvendigt at undersøge tilgængeligheden med offentlige transportmidler, såfremt dine gæster rejser med disse transportformer.

...

Afhængigt af hvilket arrangement I skal holde, kan behovet for faciliteter i lokalet være forskelligt. Det er derfor centralt at vurdere, hvorvidt I har nogle særlige ønsker til mødefaciliteterne på stedet. Måske står du og skal levere en vigtig præsentation for en stor gruppe af deltagere og har i den forbindelse behov for udstyr som projektor, whiteboard, mikrofon osv. samt et lokale eller auditorium, der er stort nok til at rumme alle deltagerne. Efter præsentationen kan der være et behov for at opdele deltagerne i grupper, og derfor kan det være en fordel, at stedet har lokaler i nærheden, som I kan bevæge jer ud i og benytte i løbet af dagen. Hvis mødet varer hele dagen, kan det være en god idé at finde et sted med gode udendørsfaciliteter, så I i løbet af dagen kan strække benene udenfor og trække noget frisk luft. Dette kan være i form af en tilhørende terrasse, en stor have eller smukke naturområder til en gåtur. Hos Evarto har vi steder, som kan imødekomme alle disse parametre og tilbyder forskellige mødefaciliteter og udendørsfaciliteter.

...

Det er vigtigt at huske på, at forplejning også kan have en indvirkning på mødets produktivitet. Hvis deltagerne er utilfredse med forplejningen, kan det påvirke deres koncentration og energiniveau. Derfor kan det være en god idé at vælge en forplejningspakke, som imødekommer både jeres ønsker og deltageres præferencer. Hos Evarto kan du finde steder, som tilbyder forskellige former for forplejning og tilpasser sig jeres behov og ønsker.

...

Det er en god idé at overveje, om der er behov for overnatning på stedet, især hvis mødedeltagerne skal rejse langt for at deltage i mødet. Ved at booke et eller flere mødedøgn kan I sikre jer en gnidningsfri og effektiv mødeoplevelse, hvor deltagerne kan overnatte på stedet og undgå eventuelle transportproblemer. Hos Evarto kan du nemt finde steder med mødepakker, der inkluderer overnatning og forplejning, og som kan tilpasses jeres specifikke behov og ønsker.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark