Find stedet til din konference

Få det største overblik over konferencesteder i Danmark og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer til en konference

Populære filtre for konferencer

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav og ønsker til en konference

Indsend formularen med en kort beskrivelse af de ønsker, du har til din konference. Det kan bl.a. være ønsker til antal lokaler, forplejning under konferencen eller krav til overnatningsmuligheder.

2

Vi finder de bedste konferencelokaler til dig

Vi igangsætter en proces, hvor vi, på baggrund af dine ønsker, undersøger, hvilke konferencefaciliteter der bedst matcher dine behov.

3

De kontakter dig med deres bud på din konference

De tre udvalgte steder vil kontakte dig og fremlægge deres tilbud til din konference. Herefter kan du selv beslutte, om et af tilbuddene giver mening for dig at gå videre med.

FAQ om konferencer

København har et bredt udvalg af hoteller og konferencecentre, som kan rumme både små og store arrangementer. Bella Center, Langebro Pavillonen og DGI-Byen er nogle af de populære steder at booke til en konference, men der er også mange andre muligheder at vælge imellem.

...

I Aarhus finder du konferencesteder til alle typer af konferencer. Hos Evarto kan du f.eks. booke Aarhus Congress Center, Varna Palæet og Scandic Aarhus City, som alle er populære valg og tilbyder moderne faciliteter.

...

Du kan bruge rejseplanen til at få et overblik over, hvordan gæsterne bedst kan komme til og fra konferencelokalerne ved brug af offentlig transport, såfremt de rejser fra samme by. Rejseplanen giver detaljerede oplysninger om ruter, rejsetid og eventuelle skift af transportmiddel.

...

Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være relevant for deltagerne at have en overnatningsmulighed på stedet eller i nærheden. Et konferencehotel giver mulighed for at afholde konferencen og overnatte på samme sted. Hvis konferencen har et aktivt tema, såsom idræt eller yoga, kan man vælge et konferencecenter med fitnessfaciliteter og grønne områder, der inviterer til gå-, løbe- eller cykelture.

...

Forplejning kan have stor betydning for deltagernes helhedsindtryk af konferencen. Drikkevarer på bordene, måltider mellem aktiviteter og snacks kan bidrage til at gøre konferencen til en succes. Hvis man afholder en kortere konference, kan man overveje, om det er mere passende, at deltagerne selv medbringer forplejning.

...

Hvert konferencested beskriver på deres side på Evarto, hvilket udstyr der er tilgængeligt. Det kan omfatte højtalere, mikrofoner eller projektorer. I din søgning kan du filtrere efter de konferencefaciliteter, du ønsker.

...

Det kan være en god idé at afholde konference i landlige omgivelser, hvis man ønsker at trække deltagerne væk fra bylivets travle mindset. Alternativt kan man afholde konferencen i en af storbyerne, hvis man lægger mere vægt på, at konferencen er centralt placeret, og at gæsterne har nemmere adgang til offentlig transport.

...

Når man har fundet det rette sted til sin konference, kan man via Evarto sende en forespørgsel om konferencen ved at angive dato og antal personer. Konferencestedet vil derefter vende tilbage med svar på, om de kan afholde konferencen.

...

Det er en god idé at overveje, hvor mange lokaler der er nødvendige til konferencen. Det kan være hensigtsmæssigt at bestille flere lokaler, hvis man forventer at skulle opdele deltagerne i mindre grupper undervejs - for eksempel for at diskutere temaer eller emner, der er blevet behandlet på konferencen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark