Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

KunstCentret Silkeborg Bad

Kunstcenter med kreative mødefaciliteter

1-120 gæsterSiddende

Iben From

Direktør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Dette unikke mødested, beliggende i smukke omgivelser ved Silkeborgsøerne, tilbyder en perfekt kombination af kunst, kultur og professionelle faciliteter. Og derfor vil dit møde ved kunstcenteret være en kulturelt berigende og inspirerende oplevelse.

Kunstcenteret er kendt for en helhed af kunst, natur og stedets historie kursted samt de smukke omgivelser. Når du træder ind her, bliver du mødt af en atmosfære af kreativitet og æstetik. Udenfor den offentlige åbningstid, kan vi ofte tilbyde at udleje salene til møder og konferencer i en unik og inspirerende og kunstnerisk ramme. Dvs. at morgenmøder, fyraftensmøder, aftenevents og konferencer om mandagen er gode tidspunkter.

Mødefaciliteterne indrettes altid efter aftale med bestiller, så jeres strategiske bestyrelsesmøde, kreative workshop eller større konference, kommer til at fungere. Vi stiller borde, stole, AV udstyr op efter nærmere aftale med jer og med respekt for den udstillede kunst.

Mad og drikke under møderne sørger vores Cafe Ørnsø for og tilpasses ligeledes jeres ønsker eller budget. Om det er forplejning til et dagsmøde, en morgenbuffet, en frokost eller en større receptionsbuffet, så finder vi ud af dette. Og I og jeres deltagere kan fokusere på at hente fornyet energi til at klare dagens agenda.

3 forskellige

Prispakker

 • Leje af det lille mødelokale til dagsmøde

  1.800 kr.

 • Leje af Søvillaen til dagsmøde

  3.000 kr.

 • Leje af Panoramasal eller Søjlesal i 3 timer

  15.000 kr.

4 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser1
 2. Dobbeltværelser7

Lokation

Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark