Find og book mødelokale i Herning

Få det største overblik over mødelokaler i Herning og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokale Herning

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et mødeloklae i Herning

Indiker hvilke krav og ønsker du har til stedet hvor mødet skal afholdes. Herunder hvor mange der skal deltagei  mødet, præferencer til forplejning og om der er særlige krav til det tekniske udstyr i mødelokalet.

2

Vi finder de perfekte mødelokaler til dig

På baggrund af din beskrivelser gør vi hvad vi kan få et finde de mødelokaler i Herning der bedst komplimenterer din beskrivelse

3

Du modtager tilbud fra steder kan facilitere dit møde

I løbet af et par dage modtager du op til tre tilbud fra de udvalgte steder hvor du kan afholde et møde. Nu kan du reflektere over, om en af stederne skal danne ramme om dit næste møde.

FAQ om booking af et mødelokale i Herning

Til de fleste møder er der forplejning, så mødedeltagerne kan opretholde et fornuftigt energiniveau undervejs. Når man køber en mødepakke, afhænger omfanget af forplejning som udgangspunkt af mødets varighed. Der er også mødesteder, der udbyder forskellige mødepakker til møder af samme varighed. Her kan du beslutte forplejning på baggrund af præferencer til menuen. Du kan se pris og indhold af mødepakker ved at klikke dig ind på de enkelte steders side på Evarto.

...

Prisen på et møde i Herning varierer, men afhænger af mødelokalets rammer, varigheden samt ønsker til forplejning. Prisniveauet for mødelokaler i Herning er lavere end i store danske byer som København, Aarhus og Odense. For et heldagsmøde (8 timer) med lokaleleje og forplejning koster et typisk sted imellem ca. 300-1000 kr. per deltager.

...

Inden du booker et mødelokale, er det en god idé at danne sig et overblik over, hvordan deltagerne kommer til mødet. Hvis samtlige deltagere arbejder i Herning, kan det være bekvemt, hvis man kan finde et mødelokale, hvor alle har kort rejsetid dertil. Hvis deltagerne vælger bil som transportmiddel, kan en praktisk overvejelse være, om der skal være gratis parkeringspladser på stedet.

...

Herning er let tilgængelig med tog fra de store danske byer. Der går med jævne mellemrum togforbindelser direkte til Herning fra København, Århus og Aalborg. Generelt kan man forvente, at prisen på en togbillet til Herning koster imellem 100-400 kr. per billet afhængig af, hvornår man bestiller, samt hvor man rejser fra i Danmark. Gæsterne kan bestille en togbillet via DSB.

...

Det er en god idé at forholde sig til, om der er behov for faciliteter og udstyr for at gennemføre mødet gnidningsfrit. De mest efterspurgte mødefaciliteter er AV-udstyr, idet faciliteter som lærred, projektor og højttalere er vigtige, når man skal illustrere materiale fra en computer.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark