Find konferencelokaler på Djursland

Få overblik over konferencelokaler på Djursland og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konference Djursland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til en konference på Djursland

Kom ind på de centrale krav du har til konferencen. Herunder antal af deltagere, ønsker til konferencelokaler og om det skal være et konferencecenter med overnatning.

2

Vi finder de bedste konferencecentre

Vi udvælger nu tre steder til din konference, vi mener, bedst kan leve op til dine forventninger. Vi kontakter stederne, hvorefter de sender et tilbud.

3

Du modtager nu op til tre konkrete tilbud

Du modtager tilbud fra de bedste steder med konferencelokaler, som ønsker at afvikle din konference. Du kan nu overveje, om du vil tage imod et af tilbuddene.

FAQ om konference på Djursland

Overnatningsmuligheder på konferencecentret kan være en uundværlig faktor, hvis konferenceforløbet strækker sig over flere dage eller hvis deltagerne kommer langvejs fra. På den måde undgår deltagerne problemer med at skulle booke hotel i nærområdet og undgår udfordringer med transport til og fra hotellet. Overnatning kan både indgå som en pakkeløsning med forplejning og leje af konferencelokaler, men kan også bookes separat.

...

Uanset om du skal afholde en konference med overnatning for en større organisation eller en mindre virksomhed, kan du finde en god løsning via Evarto. Konferencecentre huser ofte flere typer af konferencelokaler og møderum, som hver især kan imødekomme dine behov afhængigt af præferencer til kapacitet, faciliteter og stilistiske rammer. Du kan besøge det enkelte konferencecenter på Evarto og få indsigt i de specifikke faciliteter, som er til rådighed. Hvis din konference kræver noget ekstraordinært eller hvis du har andre tvivlsspørgsmål, kan du gøre opmærksom på dette i den forespørgsel, du sender til det valgte konferencecenter.

...

I de landlige omgivelser på Djursland er der gode forudsætninger for at afholde en konference under rolige og fredfyldte omgivelser. Det er også en mulighed at inkorporere naturen i konferencen. Det kan tage form af en gåtur langs Djurslands smukke kyst, hvor deltagerne kan reflektere over de temaer og problemstillinger, som har været præsenteret under konferencen.

...

På Djursland er der et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til, hvad konferencegæster kan opleve. Man kan f.eks. udforske områdets skønne natur med en vandretur på Caminodjurs, der er Djurslands version af den spanske Camino.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark