-------
Dato
gæster

Konventum

Unikke møde- og konferencelokaler i moderne konference- og kursuscenter

1-300 gæsterSiddende
Søren Haugaard

Søren Haugaard

Direktør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Dette venue er kendt som et moderne konference- og kursuscenter og er også Nordjyllands største af slagsen. De tilbyder unikke mødelokaler og konferencefaciliteter lige ud til Øresund - et stenkast fra Helsingør bycentrum. Konferencer i Nordsjælland er lig med tid væk fra kontoret og en tur ud i noget af Danmarks smukkeste natur, hvilket der er rig mulighed for. Lokationen befinder sig nemlig tæt på skov og strand, så her er masser af muligheder for at bruge naturen som møderum, hvis dette ønskes.

Venuet er kendt for K-hjulet, der er en model til dig, der arbejder med professionel mødeplanlægning. Processen tager dig igennem før, under og efter for at give dig mulighed for at engagere dine deltagere helt fra start og frem til evalueringen. De er din sparringspartner hele vejen rundt og sikrer at både ambition, inspiration og effektivitet går op i en højere enhed til jeres konference.

Mødelokaler

Der tilbydes 4 fine auditorier, 25 nicher til gruppearbejde og helt op til 57 unikke mødelokaler til jeres møde eller konference.

Aktiviteter

I kan eventuelt kombinere mødet med en aktivitet og gøre brug af stranden, parken eller resten af skoven til teambuilding, gruppearbejde, walk & talk eller mange andre mødeaktiviteter. Bookingpersonalet og teambuilding-konsulenterne står klar til at hjælpe med inspiration, vejledning og facilitering, så jeres møde eller konference bliver en af dem, medarbejderne taler om længe efter.

Overnatning

Udover flotte omgivelser og lokaler tilbydes også overnatning på et af deres 259 værelser, som er en blanding mellem single og dobbeltværelser.

3 forskellige

Prispakker

  • Dagsmøde

    845 kr. pr. kuvert

  • Konferencedøgn

    2.195 kr. pr. kuvert

  • 1½ dags konferencedøgn

    2.990 kr. pr. kuvert

11 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser259

7 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark