Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Højstrupgård

Historiske møde- og konferencelokaler i skøn herregårdsstil

1-120 gæsterSiddende
Søren Haugaard

Søren Haugaard

Direktør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

På herregården, hotellet og konferencecenteret emmer det historie, da stedet har eksisteret mange hundrede år. I dag er bygningen et af de smukkeste steder på Nordsjælland, at mødes professionelt. Hotel og konferencecenteret tilbyder mødefaciliteter med herregårdsstemning i historiske omgivelser.

Lokaler af enhver art

Her kan I afholde møder og konferencer, uanset om det kræver ro og diskretion, eller det kræver plads og udfoldelse. Herregården råder selv over 12 mødelokaler og 36 værelser, men er sammen med naboejendomen, som er Nordsjællands største konferencecenter med i alt 5 auditorier, 57 unikke mødelokaler og 259 værelser - så de har plads til jer alle sammen. I fælleskab kan i finde frem til det bedste egnede lokale til formålet med jeres konference.

Teambuilding og aktiviteter

Med en park på over 300.000 kvm samt nærliggende til skov og strand, skabes der den oplagte mulighed for teambuilding og aktiviteter af enhver art. Herregåreden har egen golfbane, skovfitness, løbe- og cykelruter, sauna og havbad i Øresund (ca. 350 m.). I har derfor rig mulighed for at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen i løbet af dagen.

Ønsker I i stedet tid til adspredelse og hygge, så byder Højstrupgård både på vinkælder med vinsmagning og to hyggelige barer, hvor I kan slappe af nyde hinandens selskab.

Overnatning

Når dagen er omme, er I garanteret en god nats søvn på ét af de smukke værelser. Alle værelser er eksklusive og giver ro samt plads til fordybelse. Der kan vælges imellem 36 individuelle værelser, som er hyggelige og komfortable med hver sit særpræg.

3 forskellige

Prispakker

  • Dagsmøde

    675 kr. pr. kuvert

  • Konferencedøgn

    1.949 kr. pr. kuvert

  • Aftenmøde

    150 kr. pr. kuvert

14 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser36

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Ejler Jensens Vej 1, 3000 Helsingør, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark