-------
Dato
gæster

Fredensborg Store Kro

Rummelige møde- og konferencelokaler i unikke omgivelser.

2-200 gæsterSiddende
Ditte R. Sørensen

Ditte R. Sørensen

Booking Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Kroen er placeret i det naturskønne Nordsjælland, og har Esrum Sø kun et stenkast væk og Fredensborg Slot er deres kære nabo, der gør os til det ideelle sted til afholdelse af konferencer, kurser eller møder.

Mødelokaler

Uanset om I kun kommer få personer eller flere hundrede, så har de plads til jer. De tilbyder lyse og rummelige lokaler, som indbyder til en rolig og afslappede atmosfære. Alle lokalerne er naturligvis udstyret med moderne AV-udstyr, WiFi osv., til fri afbenyttelse. De råder yderligere over en smuk gårdhave, som er oplagt at inddrage, når vejret tillader det, da det er en unik ramme til at bryde hverdagens tankegang. I kælderen står også et større lokale til rådighed, som kan benyttes til alt fra galleri, møde, workshop, lounge eller endda indendørs fægtning, hvis man ønsker at inddrage en aktivitet i mødedagen.

De idylliske rammer ledsages af i alt 6 smukke mødelokaler. Der er derfor plads til både fortrolige diskrete møder og større konferencer. Desuden er der en række forskellige breakouts room. Det spænder fra den helt enkle havestue i deres Orangeri i den smukke gårdhave til deres større lounge rum.

Forplejning

Udover de fysiske rammer tegnes kroen også af gastronomien. Dygtige kokke sørger for at forkæle jeres smagsløg i løbet af dagen. Deres køkken er optaget af at anvende friske råvarer og skabe rene smage, som afspejler naturen og de gaver de har til køkkenet. Køkkenet er en fusion af det nordiske og det franske, og der bruges gerne fløde og smør til at samle retterne.

Den personlige service, de unikke rammer, den gode mad samt roen og de smukke omgivelser er værd at rejse efter. Møde- og konferencepakker spænder fra få timers møde til flere dages arrangementer med mulighed for overnatning.

Aktiviteter

Vi samarbejder med en række forskellige eksterne samarbejdspartnere. Deres eksterne samarbejdspartnerne kan eksempelvis hjælpe jer med at lave rollespil eller laser lerdueskydning i slotsparken? Uanset hvad, skal de nok hjælpe jer med at finde en aktivitet, som passer til jeres behov og ønsker.

5 forskellige

Prispakker

 • Formiddagsmøde

  395 kr. pr. kuvert

 • Eftermiddagsmøde

  395 kr. pr. kuvert

 • Dagsmøde

  795 kr. pr. kuvert

 • Heldagsmøde

  1.095 kr. pr. kuvert

 • Mødedøgn

  1.895 kr. pr. kuvert

5 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser3
 2. Dobbeltværelser94

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter og seværdigheder
Fredensborg Slot
20 m
Esrum Sø
200 m

Lokation

Slotsgade 6, 3480 Fredensborg, Danmark

Vilkår og betingelser for Fredensborg Store Kro

Møde- og konferencebetingelser

Reservation

Tilbuddet er først gyldig og en endelig bekræftelse, når vi har modtaget aftalen i underskrevet stand. (også OK at bekræfte retur på mail)

Tilbuddet kan frit annulleres af kroen, hvis aftalen ikke er returneret inden 14 dage fra aftalen, blev fremsendt.

Lokaleleje og tidsrum

I alle møde/konference tilbud er standard starttidspunkt kl. 09.00 og afslutning i lokalet kl. 17.00. Hvoraf aftenophold i mødelokalerne ikke er en del af tilbuddet.

Frokost serveres i fællesrestauranten imellem kl. 12.00 – 13.00, tidspunkt skal oplyses inden ankomst samt evt. allergener og kosthensyn.

Middag serveres i fællesrestauranten med start kl. 18.00 – 19.00, tidspunkt skal oplyses inden ankomst samt evt. allergener og kosthensyn.

Baren og restauranten lukker som udgangspunkt kl. 22.00. Der kan tilkøbes barløsninger, som kan forlænge åbningstiden til kl. 01.00.

Annullering

Annullering, reduktion, ændringer eller lignende skal altid foretages skriftligt I kan omkostningsfrit reducere det bestilte antal med:

 • 100% indtil 60 dage før arrangementsdato
 • 50% indtil 30 dage før arrangementsdato
 • 20% indtil 10 dage før arrangementsdato
 • 5% indtil 2 dage før 1. arrangementsdato

Afbestilling skal for at være vederlagsfrit, være os i hænde senest kl. 16:00 på dagen for sidste rettidige afbestilling

Afbestillingsgebyr bortfalder i det omfang den pågældende kapacitet sælges til anden side.

Betaling

Kontroller venligst, at faktureringsadressen på bekræftelsen er korrekt. Vores faktura er udstedt inkl. moms.

Netto, 8 dage

Rykkergebyr DKK 100,- pr. rykker.

Rente 2 % pr. påbegyndt måned af forfaldende faktura.

Efter endt møde/konferenceophold fremsendes fakturaen samlet til mødebookeren. Det er ikke muligt at afregne individuelt i receptionen for mødepakker og overnatning.

E-faktura

Ønskes fakturaen tilsendt elektronisk bedes I venligst oplyse os om jeres EAN nummer ved reservation

Deltagerliste

Deltagerlisten for overnattende gæster bedes fremsendt til os senest 2 uger før arrangementet.

Agenda

Agendaen for mødet bedes fremsendt til os senest 1 uge før arrangementet.

Check ind

På ankomstdagen kl. 15.00

Check ud

På afrejsedagen kl. 11:00

Diverse

Vi tillader os at tage forbehold for udefra kommende pris- og/eller afgiftsændringer, der måtte forekomme før afholdelsen af jeres arrangement.

Kroen holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser og enhver udgift ved for eksempel musik, underholdning eller lignende, vil blive dig viderefaktureret. Ved udeblivelse betales fuld pris for hele arrangementet.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark