Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Feriecenter Slettestrand

Selskaber og fester få meter fra vandkanten

1-100 gæsterSpisende
Jo Sturgess

Jo Sturgess

Bookingansvarlig

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Hold din fødselsdag, konfirmation, bryllup eller helt fjerde festlige begivenhed i skønne og naturrige omgivelser i smukke Nordjylland, kun 200 m fra Vesterhavet, ved Slettestrand. 

I forbindelse med planlægningen af selskabet og selve menuen, kommer feriecenteret gerne med inspiration og forslag, ud fra jeres tanker og ønsker. Her skræddersyes ethvert arrangement nemlig efter jeres behov. Vores store styrke er det samarbejde, vi indgår med vores  gæster – det er jeres fest, som gerne skulle blive både smuk, uforglemmelig og mindeværdig. Vi bakker op om den gode stemning og sørger for de hyggelige rammer, så gæsterne har fokus på at slappe af og hygge sig. Jeres store dag, er også vores store dag!

Selskabslokaler til enhver arrangement

På feriecenteret, har vi lokaler til det intime selskab eller den store fest. Lokalerne har enten udsigt over Vesterhavet eller Lien skrænten. Lokalerne er gjort klar til fest, der vil være dækket op og stemningen vil være skabt. Feriecenteret står for opdækningen af borde, bordpynt mm., men I er naturligvis velkommen til at komme med jeres ønsker dertil, så det bliver præcis som I ønsker det.

Mad til festen

Vores dygtige kokke på feriecenteret sammensætter en skøn selskabsmenu til festen. Her sætter vi nemlig fokus på, at maden er baseret på lokale sæsonvarer og tilberedes med respekt for naturen, dyrevelfærd og miljøet. Det er vigtigt for os, at menuen bliver, præcis som I ønsker den, og derfor vil vores kokke meget gerne høre nærmere såfremt I har nogle særlige ønsker til menuen. Uanset hvilken menu I vil byde jeres gæster, kan kokkene garantere, at I får en lækker menu fremstillet på sæsonens bedste råvarer.

Fest og overnatning

Ønsker I mere tid til at snakke og hygge med jeres gæster, kan I med fordel forlænge festen med en eller flere overnatninger på feriecenteret. Vi tilbyder overnatning i hyggelige ferielejligheder, som er med 2-3 separate soverum og 4-6 sengepladser. Alle lejligheder er med køkken, badeværelse, spise-/opholdsstue og privat terrasse/balkon. Dertil har vi 4 feriehuse med 4-6 soverum og 8-16 sengepladser. Der tilbydes både ferielejligheder og -huse med fuld tilgængelighed.

Som boende gæster får I fri adgang til alle faciliteter, herunder varmtvandsbassin, sauna og legeplads, ligesom I selvfølgelig kan glæde jer til at mødes ved morgenbuffeten og genopleve festens højdepunkter.

Start festen i naturen

Kombinér festen med skønne oplevelser i den fantastiske natur omkring Slettestrand. Der, hvor feriecenteret virkelig skiller sig ud fra mængden, er det brede udvalg af outdoor oplevelser, som vi tilbyder vores selskabsgæster. Det kan f.eks. være en guidet vandretur eller en mountainbike tur på de fantastiske spor i Svinkløv plantage, pandekagebagning over bål, ølsmagning eller saunagus. Alt sammen aktiviteter, der er med til at bringe gæsterne sammen og få gang i snakken og den hyggelige stemning til festen. 

Bæredygtige tiltag

Hos Feriecenter Slettestrand har vi fokus på bæredygtighed, og vi gør alt hvad vi kan, for at passe på mennesker, miljøet og vores smukke natur. Vi kalder det "ferie med omtanke".  Når du besøger os som gæst i Slettestrand, kan du være sikker på, at der er tænkt på bæredygtighed hele vejen rundt. Vi arbejder strategisk med bæredygtighed og FNs 17 verdensmål, med henblik på kontinuerligt at minimere vores påvirkning på miljøet samt skabe bedre vilkår for de mennesker, vi omgås med.

Vores bæredygtige fokusområder

Vi arbejder systematisk med bæredygtighed, med fokus på følgende forretningsområder:
 • Affaldsressourcer
 • Mad og drikke
 • Indkøb og forbrug
 • Energi
 • Social bæredygtighed
 • Transport
 • Vand og sanitet
 • Naturen

Du kan læse meget mere om vores arbejder med bæredygtighed på slettestrand.dk/omtanke. 

7 forskellige

Prispakker

 • Selskabsmenu 1

  325 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabsmenu 2

  395 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabsmenu 3

  495 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Brunchbuffet 1 - selskaber

  229 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Brunchbuffet 2 - selskaber

  305 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Frokostbuffet - selskaber

  275 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

6 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Gruppeværelser51

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev, Danmark

Vilkår og betingelser for Feriecenter Slettestrand

Afbestillingsbetingelser
 • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.
 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.
 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark