Find kursuslokaler i København

Søg blandt steder i København med kursuslokaler og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuslokaler i København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv ønskerne til kursuslokalerne i København

Beskriv kort dine ønsker til kursuslokalerne i København. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, placering eller lignende.

2

Vi finder kun de bedste kursuslokaler i København og omegn

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for kursuslokaler i København og omegn, så du finder det helt rette sted for dit kursus.

3

De kontakter dig med deres bedste bud på dit kursus

Du kontaktes af 3 udvalgte kursussteder med deres bedste tilbud på kursuslokaler i København. Så er det op til dig, hvilket sted du vælger.

FAQ om booking af kursuslokaler i København

Der findes et bredt udvalg af steder i København, som kan danne ramme om dit kursus. Hvis der er tale om et kursus for flere hundrede gæster, kan det være relevant at vælge et konferencecenter, hvor du er garanteret tilstrækkelig plads til både gæster og kursusaktiviteter.

...

Prisen på et kursuslokale i København varierer afhængigt af kravene til forplejning, lokationen og varigheden af kurset. De fleste steder i København med et kursuslokale tilbyder heldagskurser inklusiv fuld forplejning og service til ca. 700-1200 kr. per kuvert.

...

De fleste kursuslokaler består af fleksible rum, som nemt kan indrettes til mange forskellige formål ved hjælp af forskellige opstillinger af borde, stole eller teknisk udstyr. Derudover bør du overveje, om du har brug for særligt udstyr såsom en projektor, en scene, en mikrofon, speciel belysning eller lignende. Det er også vigtigt at overveje, om du har brug for mere end ét lokale, og hvor mange deltagere lokalet skal kunne rumme.

...

Hvis du ønsker forplejning i forbindelse med dit kursuslokale i København, tilbyder de fleste kursussteder forskellige forplejningspakker. Afhængigt af kursets varighed findes der forskellige pakkeløsninger, der passer til det ønskede behov. Hvis mødet er kortvarigt, kan du eksempelvis vælge en halvdagspakke, som typisk inkluderer isvand, kaffe, frugt og frokost eller en simpel mødepakke med isvand, kaffe og frugt. Hvis mødet derimod strækker sig over en hel dag, kan du eksempelvis vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer isvand, frugt, kaffe, frokost og middag.

...

Det er en god idé at overveje, hvor i København kursuslokalet skal placeres. Mange foretrækker at arrangere kurset i nærheden af hovedbanegården, da det gør det let tilgængeligt for kursisterne, der ankommer med offentlig transport. Alternativt kan du vælge et kursuslokale i udkanten af København, hvis det er vigtigt for kurset at have gode parkeringsfaciliteter.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Kursuslokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle kursussteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark