Find og book din konference i Slagelse

Hos Evarto finder du det største udvalg af konference- og mødelokaler

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konference Slagelse

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Oplys om ønsker og krav til konference- og mødelokalerne

For at give dig de optimale muligheder til din konference eller dit møde i Slagelse, har vi brug for at vide, hvad du har af præferencer, krav eller ønsker til stedet.

2

Vi finder de rette lokaler til din konference eller dit møde i Slagelse

Din forespørgsel bliver gennemgået, og du bliver måske kontaktet, med eventuelle uddybende spørgsmål. Dernæst finder vi de 3 bedste tilbud, som er baseret på dine krav og ønsker til konference- og mødelokalerne i Slagelse.

3

De 3 udvalgte steder sender deres bedste konferencetilbud til dig

Efter et par dage, får du tilsendt konkrete tilbud, fra de 3 mest optimale udbydere af lokaler til afholdelse af konference eller møder i Slagelse.

FAQ om afholdelse af konference i Slagelse

For at evaluere succesen af din konference eller møde i Slagelse kan du med fordel benytte feedbackformularer. Bed dine deltagere om at udfylde dem, når dagens agenda er afsluttet, og dan et overblik over den samlede opfattelse af mødet. Ved hjælp af feedback kan du vurdere mødets succes og notere eventuelle ændringer til fremtidige konferencer i Slagelse.

...

Der er flere aktiviteter og seværdigheder i og omkring Slagelse, som man kan besøge i pauserne under konferencen. Man kan for eksempel besøge Slagelse Museum, tage en tur i Kongernes Nordsjælland Nationalpark, udforske Sct. Mikkels Kirke, besøge Trelleborg Vikingeborg, opleve lokale madoplevelser eller besøge byens kunst- og kulturcenter.

...

Ja, der er overnatningsmuligheder tæt på mødelokalerne i Slagelse. Der er flere hoteller, kroer og andre indkvarteringsmuligheder i området, som kan give forskellige valgmuligheder med hensyn til pris, faciliteter og placering.

...

Ja, de fleste konference- og mødelokaler i Slagelse vil have parkeringsmuligheder i nærheden eller på selve stedet. Du kan se, hvilke parkeringsfaciliteter de tilbyder, på deres separate side her på platformen.

...

Faciliteterne kan variere fra sted til sted, men nogle af de mest almindelige konferencefaciliteter i Slagelse inkluderer projektor, whiteboard, flipover, trådløst internet, mikrofon- og højtaleranlæg samt forskellige forplejningsmuligheder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle konferencesteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark