Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Scandic Aarhus City

Hold festen i unikke og smukke rammer

1-200 gæsterSpisende
Nina Carlslund

Nina Carlslund

General Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Afhold jeres næste fest eller arrangement i en af hotellets mange selskabslokaler eller på deres egen restaurant. Hotellet er et moderne hotel placeret midt i Aarhus centrum tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder, hvilket gør det ideelt til større fester og selskaber, hvor man gerne vil være lokaliseret tæt på byen.

Hotellets egen restaurant kreerer altid smagsfulde oplevelser til de mange private- og firmaarrangementer, der bliver afholdt hver dag. De håndplukker tendenser og kombinerer det med gode råvarer på nye måder, så det både overrasker og smager. De dyrker det naturlige, det enkle og det nære. Med respekt for stemningen og den gode smag. Så du får l’øst til at komme igen og igen.

Hotellet byder på hele 9 selskabslokaler samt restauranten, hvor de I deres største lokale kan have helt op til 200 siddende spisende gæster på en gang.

Aktiviteter

På hotellet tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket af kædens hoteller du besøger. Du kan dog med fordel kontakte dette hitek, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter.

Overnatning

Skulle I få brug for overnatning efter festen? Så tilbyder hotellet hele 456 sengepladser fordelt på 228 værelser, der kan variere i størrelse, eksklusivitet og pris. Hvis nogle af de deltagende gæster er gangbesværet eller lignende, så er hele 25 af værelserne handicapvenlige.

Fra nogle af hotellets øverste hotelværelser kan man nyde udsigten over Aarhus by, med kig til kunstmuseet ARoS og dets kendte kunstværk “Regnbuen”, Aarhus Havn samt skovene og strandene.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

6 forskellige

Prispakker

 • Aftenselskab 1

  995 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 2

  1.395 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 3

  1.495 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Middag 3 retters menu

  995 kr. pr. kuvert

 • Brunch

  295 kr. pr. kuvert

 • Julefrokost 2024

  899 kr. pr. kuvert

10 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser228

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Busstop:
550 m
Togstation:
750 m

Lokation

Østergade 10, 8000 Aarhus C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark