Find og book konferencelokaler i Odense

Udforsk 237+ unikke konferencelokaler i Odense

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for konferencelokaler i Odense

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencelokalerne i Odense

Giv en kort beskrivelse af dine præferencer til konferencen i Odense. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning til deltagerne under konferencen.

2

Vi finder de bedste konferencelokaler til dig

Vi researcher markedet i Odense, og finder de tre konferencelokaler, som både passer på dine behov og ønskede dato.

3

Du kontaktes med op til tre tilbud på konferencelokaler i Odense

De tre konferencesteder kontakter dig via mail eller telefon, hvorefter du vælger hvilket af konferencelokalerne i Odense, som du synes matcher dine ønsker.

FAQ om konferencelokaler i Odense

Prisen for at booke et konferencelokale i Odense afhænger af flere faktorer, herunder lokalets størrelse, de tilbudte faciliteter og om der er inkluderet forplejning. Generelt kan priserne for et konferencelokale starte fra omkring 300 kr. per person, hvilket typisk inkluderer en let forplejning. For en heldagskonference, der inkluderer fuld forplejning, ligger priserne oftest i området 400 kr. til 900 kr. per person.

...

Det kan være svært at vurdere, om man skal holde sin konference i centrum af Odense eller i nærområdet omkring byen. En af de faktorer, som arrangører typisk træffer deres beslutning på baggrund af, er konferencens varighed. En konference, der varer et par timer, kan være smart at afholde i midtbyen, fordi det er nemt og overskueligt at komme til og tilgå konferencelokalerne. Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være fordelagtigt at vælge et sted i oplandet. Årsagen er, at det typisk er mere prisvenligt, der er flere parkeringsmuligheder, bedre adgang til udearealer og mere rolige omgivelser.

...

En konference med overnattende gæster kræver typisk mere forberedelse end normalt. Hvis man ønsker at gøre det mere simpelt, kan man finde et sted, hvor der tilbydes overnatning samme sted som konferencen afholdes. Dette er som regel en mulighed på et konferencecenter eller et konferencehotel. Alternativt kan man finde overnatningsmuligheder i nærheden af konferencen, men dette bør planlægges i god tid på forhånd.

...

Hvis konferencen foregår i Odense, kan man overveje at tage gæsterne med til Odense Zoo. Dette er en oplagt mulighed for at skabe et indholdsrigt afbræk, især hvis det er en længerevarende konference. Det anbefales at gå en lang tur i parken, hvor gæsterne får mulighed for at se og opleve alverdens eksotiske dyr.

...

Odense kan betegnes som Danmarks knudepunkt, da det er den største by på Fyn, som forbinder Sjælland og Jylland. H.C. Andersen er en af Odenses kendetegn, da den verdensberømte forfatter H.C. Andersen kommer fra byen. H.C. Andersen har haft enorm kulturel indflydelse, ikke kun i Odense, men i hele Danmark. Hvis man ønsker at blive klogere på forfatteren, kan man besøge og gå på opdagelse i hans barndomshjem i Odense.

...

Der er et udvalg af restauranter, barer og natklubber spredt rundt i byen, der passer til forskellige smag og præferencer. Fra hyggelige barer med lokalt præg til livlige natklubber, kan du finde steder på Evarto, der matcher dine ønsker. Odenses natteliv er en del af byens charme, og du vil helt sikkert kunne finde det perfekte sted til at afholde arrangementer og fester i denne dynamiske by.

...

Til en konference er der ofte forskellige behov afhængigt af, hvor mange der deltager. Det er vigtigt, at de valgte konferencelokaler hverken er for store eller for små. Hvis de er for store, kan deltagerne miste følelsen af at være fælles med de andre deltagere omkring konferencen. Befinder man sig derimod i for små konferencelokaler, kan det føles klaustrofobisk for deltagerne. Antallet af deltagere kan også have betydning for sceneopsætning. I en mindre forsamling er der måske ikke behov for et stort sceneområde, mens man i en større forsamling bør sikre sig, at scenen er tilstrækkeligt forhøjet, så alle gæster kan se taleren.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark