Find dit konferencecenter i Jylland

Få det største overblik over steder med konferencelokaler i Jylland

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencecentre i Jylland

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencecenter i Jylland

Indsend formularen hvori du beskriver dine ønsker og krav til konferencen. Herunder bør du komme ind på varigheden af konferencen, om der skal tilbydes forplejning og hvor i Jylland det skal afholdes.

2

Vi finder de bedste konferencecentre til dig

På baggrund af din beskrivelse af en konference, matcher vi din forespørgsel med 3 konferencecentre som bedst kan imødekomme dine præferencer.

3

De kontakter dig med deres bud på din konference

Du vil herefter modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste konferencecentre i dit ønskede område, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening for dig.

FAQ om booking af en konference i Jylland

Antallet af deltagere er afgørende for, hvor stort et konferencelokale der er behov for. Det er vigtigt at finde et passende konferencelokale, der passer til antallet af deltagere, da et for stort lokale kan virke tomt, mens et for småt lokale kan gøre det ubekvemt at bevæge sig rundt. På Evarto kan du se, hvor mange gæster hvert sted har plads til. Du kan også overveje, om der skal være adgang til et udendørsområde, så gæsterne kan få lidt frisk luft og energi til hjernen.

...

De fleste konferencecentre står som udgangspunkt for forplejning under konferencen. Nogle konferencedeltagere foretrækker, at der er frugt, snacks, kaffe, the mm., til rådighed under hele konferencen, så man ikke går sukkerkold. Alt afhængig af konferencens varighed, vil det give god mening at servere en komplet frokost eller aftenmenu. Du kan læse om de forskellige prispakker, når du besøger konferencecentrenes side på Evarto. 

...

Når du skal beslutte, om der skal tilbydes overnatning, er der flere faktorer, du bør overveje. Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være praktisk, hvis gæsterne kan overnatte på stedet. Det er især relevant, hvis gæsterne ikke kommer fra Jylland og derfor har en lang rejsetid til og fra konferencecentret.

...

De krav til udstyr og faciliteter, der er nødvendige for konferencen, afhænger af aktiviteterne, programvarigheden og antallet af deltagere. Det er derfor fornuftigt at lave en plan over, hvordan man forventer, at konferencen kommer til at forløbe. Generelt tilbyder konferencecentre en bred vifte af udstyr og faciliteter. Du kan læse mere om, hvad hvert enkelt konferencecenter tilbyder på deres side her på Evarto.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark