-------
Dato
gæster

Work2gether

Kontorfællesskab med inspirerende mødefaciliteter

1-50 gæsterSiddende
Stine

Stine

Booking koordinator

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Invitér dine gæster indenfor i et anderledes og spændende hus, når I skal holde møde, kursus eller seminar. Kontorfællesskabet har til huse i Svendborgs tinghus fra 1881. Vi har 4 unikke mødelokaler foruden en arbejdscafé, et podcaststudie og et stort kontorfællesskab, som bruges af dygtige og dedikerede folk fra Svendborg og omegn.

I 2018 fik den historiske bygning en moderne make-over, som imponerer og inspirerer dem, der træder indenfor. Et stilfuldt og rolig farvevalg, møbler i solid kvalitet, lys fra massevis af spændende lamper i papir, kobber og glas, organisk akustikregulering i form af mørkebrunt kork og levende rensdyrlav. Sidst men ikke mindst, så har vi indrettet os med massevis af grønne, livgivende planter, som både renser luften og har en positiv påvirkning på psyken - det er videnskabeligt bevist. 

Du bliver næsten blæst bagover af det smukke lys fra de gamle, buede vinduer, når du træder ind i Tinghussalen, eller når du mærker årerne i det bejdsede egetræsbord i Bestyrelsen.

Vores team er dedikeret og servicemindet, og vi har tænkt på alle detaljer, når du eller din virksomhed skal holde møde et inspirerende og motiverende sted. 

Forplejning står vi naturligvis også gerne for - her er kvalitet, sydfynske råvarer og god smag hovedingredienserne. Eksempelvis har vi fundet frem til det fynske kafferisteri, Holy Bean, som har været vores faste kaffeleverandør siden vi åbnede. Vi har også et fast samarbejde med cateringvirksomheden Molens måltider, som er lokalt funderet og som har samme værdier som os: De bruger så vidt muligt lokale råvarer som er i sæson og sanker i den sydfynske natur.  

Kort sagt; vi gør os umage for at skabe de bedste og mest inspirerende rammer for netop jeres arrangement. Vi glæder os til at byde dine gæster og dig velkommen i det gamle Tinghus i Svendborg.

3 forskellige

Prispakker

  • Morgenmøde

    fra 80 kr. pr. kuvert

  • Dagsmøde

    fra 340 kr. pr. kuvert

  • Fyraftensmøde

    fra 360 kr. pr. kuvert

4 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Betalingspladser15

Lokation

Tinghusgade 43, 5700 Svendborg, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark