Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Restaurant Nögen

Bæredygtig og eksklusiv selskabslokation ved banegården

1-80 gæsterSpisende
Frederik Nørgaard

Frederik Nørgaard

Restauratør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Denne restaurant er den perfekte lokation til alle livets store begivenheder. Med sin unikke beliggenhed centralt i Aarhus, lige ved siden af banegården, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab. Her vil du blive taget imod af et hold af personer med personlighed og stor faglighed, som altid gør deres ypperste for den gode mad og service.

Restauranten er ideel til afholdelse af alle slags selskaber og arrangementer. Står du og skal holde livets store fest med din forlovede, et af årets firmaarrangementer eller en anden særlig begivenhed? Alt kan lade sig gøre, uanset om I kommer få eller mange. Restauranten kan rumme op til 80 personer, foruden deres smukke terrasse. Det er også muligt at opleve de lyse, moderne og nyindrettede lokaler. Her har du mulighed for at afholde dit arrangement, ud fra netop dine ønsker og præferencer. Mulighederne er mange, og teamet bag tilpasser lokalerne efter dit behov.

Mad & gastronomi

Der er intet at bekymre sig om, når det kommer til maden. Køkkenchefen kaster sig over maden med en stor kærlighed til friske råvarer. Køkkenpersonalet bestræber sig på, at alt maden bliver lavet fra bunden med så vidt muligt økologiske madvarer. Menuen skifter altid efter sæson, så det ikke altid er de samme smagsoplevelser, der florerer rundt i restauranten.

Der er lavet nogle færdigpakkede løsninger på menuer, men passer det ikke helt til dit selskab, så imødekommer de gerne dine ønsker så vidt muligt. Menuerne sammensættes efter jeres behov og ønsker.

Koncept

Restauranten tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

4 forskellige

Prispakker

 • Selskabspakke

  574 kr. pr. kuvert

 • Aftenpakke 1

  299 kr. pr. kuvert

 • Aftenpakke 2

  369 kr. pr. kuvert

 • Frokostpakke

  295 kr. pr. kuvert

2 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer

Lokation

Banegårdspladsen 4, st th, 8000 Aarhus, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark