-------
Dato
gæster

Anneberg Kulturpark

Afslappende og skønne festlokaler i historiske og moderne rammer

1-100 gæsterSpisende

Syd for Nykøbing sjælland med en placering i hjertet af naturskønne Odsherred, finder du Anneberg Kulturpark. Anneberg Kulturpark er en historisk lokation med mange faciliteter samtidigt emmer det af ro, sjæl, nydelse og afslapning. Med lokationens fantastiske beliggenhed og omgivelser er det et perfekt sted at holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, firmafest, reception eller noget helt andet. I og jeres gæster vil blive budt varmt velkommen, samt taget hånd om fra start til slut.

Selskabslokaler

Hvis vejret er med jer den dag I skal holde fest, kan I starte med en velkomstdrink udenfor i de naturskønne omgivelser. Derefter kan I indtage jeres selskabslokale, som vil være smukt indrettet og dækket op efter jeres ønsker. Anneberg Kulturpark vil stå for alt det praktiske, sådan I kan slappe af op til festen, men de vil gerne høre alle jeres tanker dertil, så det bliver præcis, som I gerne vil have det.

Festmenu

Uanset hvilken festmenu I drømmer om, kan det lade sig gøre på Annebergkultur Park. Stedets dygtige kokke vil gerne høre om jeres ønsker og behov til menuen, så de kan lave en menu, der passer perfekt til jer. Stedets Restaurant ved navn MOTA, som har 1 michilin stjerne, vil sørge for, at du får en oplevelse af imødekommenhed og nærvær kombineret med et højt gastronomisk niveau i særklasse. Menuen er sammensat ud fra årstidens råvarer og køkkenets inspiration, hvorfor du er garanteret en gastronomisk oplevelse.

Overnatning på Anneberg Kulturpark

Ønsker I og jeres gæster at overnatte i forbindelse med jeres fest, så er I velkommen til at booke værelser på stedet.

1 forskellige

Lokale

Faciliteter

  1. Enkeltværelser8
  2. Dobbeltværelser23

Lokation

Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark