Find dit mødelokale på Fyn

Få det største overblik over steder med mødelokaler på Fyn og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler på Fyn

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til et mødelokale på Fyn

Indsend en formular hvori du beskriver, de ønsker og behov som du har til et mødelokale på Fyn. Herunder kan du komme ind på, hvor mange mødedeltagere der skal være plads til, præferencer i forhold til forplejning samt hvor på Fyn du ønsker mødet skal afholdes. 

2

Vi finder op til 3 tilbud fra steder med et mødelokale på Fyn

På baggrund af din forespørgsel vil vi nu lægge os i selen for at finde de tre mødelokaler på Fyn, der bedst kan imødekomme dine krav til et mødelokale.

3

De kontakter dig med tilbud

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler på Fyn. Herefter vælger du frit, om en af stederne skal facilitere dit næste møde.

FAQ om booking af mødelokale på Fyn

Mødepakker kan være en god måde at gøre det nemt og bekvemt for mødedeltagerne at arrangere og afholde deres møder. De kan hjælpe med at mindske stress og afbrydelser i løbet af mødet, da alt det nødvendige er tilgængeligt og klar til brug. Mødepakker kan også inkludere forplejning og overnatning, hvilket kan hjælpe med at holde energiniveauet højt og reducere afbrydelser. Det er vigtigt at tilpasse mødepakkerne efter behovene og ønskerne for hvert møde og team for at sikre den bedst mulige oplevelse og resultater for alle.

...

Placeringen af mødelokalet kan påvirke atmosfæren og deltagernes oplevelse. En placering i midtbyen kan være praktisk for gæsterne, mens en placering uden for byen kan tilbyde mere rolige og afslappende omgivelser med bedre adgang til udendørsarealer. Det er vigtigt at overveje mødets formål og målgruppe, når man vælger placeringen for mødelokalet.

...

Prisen på et møde varierer meget afhængigt af, hvor på Fyn det skal afholdes, mødets varighed samt valg af forplejning. Prisen for et heldagsmøde med forplejning på Fyn ligger typisk et sted mellem 350 kr. og 800 kr. per person, afhængigt af valg af forplejning og faciliteter.

...

Det er en god idé at tænke på forhånd, hvad der skal ske under mødet, så du kan få en ide om, hvilke faciliteter og udstyr der er nødvendige. Hvis der f.eks. skal være en PowerPoint-præsentation, kan det være relevant at finde et sted med en projektor og et lærred. På Evarto kan du sortere din søgning efter mødelokaler, så du kun ser de lokaler, der opfylder dine krav. 

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Udvalgte anledninger og steder

Evarto dækker hele Danmark på tværs af mange typer af anledninger. Her er et udvalg af vores mest populære anledninger.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark