Find stedet til jeres bryllup i København

Udforsk 1289+ unikke bryllupslokaler i København

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for et bryllup i København

FAQ om bryllupsfester i København

Størrelsen på et bryllupsbudget afhænger i høj grad af, hvilke ønsker og forventninger man har til dagen. Hos de fleste steder her på Evarto kan en bryllupsfest afholdes for et sted imellem ca. 800-1200 kr. pr. kuvert. Vi gør dog opmærksom på, at et bryllup både kan arrangeres billigere og dyrere end denne prisramme. Hvis du ønsker indsigt i, hvordan et bryllupsbudget kan sammensættes, kan du finde en guide fra Danske Bank, der går i dybden med budgetplanlægning.

...

Vi har allerede hjulpet flere tusinde tilfredse brudepar med at finde de perfekte bryllupslokaler til deres bryllup. Hvert bryllup er unikt, og det kan derfor være en god idé at danne sig et overblik over, hvordan bryllupslokalerne kan opfylde jeres ønsker. Mange vælger at booke et hotel eller en kro, da der ofte er mulighed for at overnatte på disse steder. Hvis I søger en mere unik oplevelse til jeres bryllup, kan I overveje andre omgivelser såsom et slot, i den frie natur eller på et tidligere fængsel.

...

Det kan anbefales at danne sig et overblik over, hvordan de inviterede gæster kommer til og fra bryllupsfesten på forhånd. Hvis der er gæster, der kommer langvejsfra til København, kan det være bekvemt, hvis der er mulighed for at overnatte på stedet. For gæster, der kommer fra København, kan det være en god idé at reservere taxier i god tid, så der ikke opstår for meget ventetid ved bryllupsfestens afslutning.

...

Det er fornuftigt at overveje, hvordan bryllupsmenuen skal sammensættes og serveres. Mange af stederne på platformen tilbyder allerede prispakker til bryllupper. I kan tage stilling til, om der skal være en buffet eller portionsanretninger. Hvis I har særlige ønsker til menuen, kan stederne ofte være behjælpelige med at skræddersy menuen efter jeres ønsker. I kan se de forskellige løsninger på en bryllupsmenu ved at klikke jer ind på det enkelte steds side her på platformen.

...

Det varierer fra bryllup til bryllup, hvornår brylluppet skal slutte. Mens nogle drømmer om at feste natten lang, synes andre, at det er passende, hvis festen slutter tidligere. Det er en god idé at have en idé om bryllupsfestens tidsramme på forhånd, da det kan have betydning for mængden af drikkevarer, der er behov for. Hvis man ønsker en længerevarende fest, men er bekymret for, at drikkevarer vil komme til at sprænge budgettet, kan man aftale med stedet, at gæsterne betaler efter et givent tidspunkt eller budgetgrænse.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Bryllup på Sjælland

Find de mest idylliske steder til et bryllup på Sjælland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark