-------
Dato
gæster

VINGSTED Hotel & Konferencecenter

Arrangementer i unikke og særlige omgivelser

1-1500 gæsterSpisende
Hele året, men booking anbefales i god tid.
Brian Runge

Brian Runge

Salgs- og marketingchef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Virksomheders begivenheder udspiller sig som en naturlig del af hverdagen, og når det sker, er det vigtigt at vælge en lokation, som ikke kun har fleksible rammer og smilende personale, men også tilbyder en unik mulighed for at træde ind i hyggelige rammer. Hos hotel & konferencecentret i Bredsten vil I blive mødt af dette.

Og for det ikke skal være nok, så har hotel & konferencecentret mange års erfaring med at afholde alt fra sommerfester, julefrokoster og receptioner til andre større begivenheder. 

Menuen står på

På hotel & konferencecentret kan du afholde arrangementer, hvor maden er i topklasse, og serveringen er imødekommende og excellent. Her er der fokus på sæsonens bedste råvarer, så du kan forkæle dine gæster med en skøn og smagsfuld madoplevelse. Såfremt du har særlige ønsker til menuen, tages der selvfølgelig hensyn til det.

Overnatning & parkering

På hotel & konferencecentret er der rig mulighed for at overnatte på et af de mange forskellig artede værelser, når festen har nået sin ende. Derudover er der mulighed for at parkere helt gratis på stedets egne parkeringspladser.

Bæredygtige tiltag

Målsætning

VINGSTED vil bidrage positivt til at skabe en ansvarlig holdning til beskyttelse af miljøet omfattende vores medarbejdere, gæster og omgivelser. Dette sker i balance med fastholdelse og styrkelse af vores konkurrenceevne, hvor vi vil nedbringe miljøpåvirkningerne fra vore processer og aktiviteter.

Vi vil videreudvikle den eksisterende energistyring med henblik på stadig bedre udnyttelse af den indkøbte energi. Vi forpligter os til at gennemføre løbende forbedringer i relation til miljøforhold, ligesom vi forpligter os til at forebygge forurening.

VINGSTED lever som minimum op til "The Green Key"s obligatoriske og tidsobligatoriske kriterier. Herudover arbejdes der mod højere miljømæssige standarder for hele tiden at reducere den miljøpåvirkning, som VINGSTEDs produktion forårsager.

VINGSTED føler et stort ansvar for at reducere udledningen af CO2, samt kildesortering af alle affaldsprodukter, således at så meget som muligt genanvendes.

Det generelle ressourceforbrug på VINGSTED søges reduceret, og miljømæssige aspekter inddrages ved samhandel med VINGSTEDs kunder og leverandører.

VINGSTED søger til stadighed et konstruktivt samarbejde og dialog med offentlige myndigheder, og vi forsøger aktivt at inddrage medarbejderne i miljøarbejdet.

4 forskellige

Prispakker

 • Festpakke 1 - uden overnatning

  fra 820 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Festpakke 2 med overnatning

  fra 1.795 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Festpakke 3 - Temafester

  Kontakt for pris

  Minimum 40 gæster

 • Julefrokost 2024

  425 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

9 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser191
 2. Dobbeltværelser191
 3. Gruppeværelser50

20 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Se 360° fremvisning

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Hotel Bredehus
4 km
Billund
14 km
Vejle
16 km
Aktiviteter og seværdigheder
Kongernes Jelling
11 km
Økolariet Vejle
12 km
Legoland
14 km
Givskud Zoo
14 km
La Lalandia Badeland
14 km
Vejle Centrum
14 km
WoW Park Billund
14 km
Transportmuligheder og parkering
Togstation: Vejle
14 km

Lokation

Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark