Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Kaløvig badehotel

Maritimt badehotel med udsigt til Mols Bjerge

1-184 gæsterSpisende
kl. 08:00 - 05:00
Søren Dalhof

Søren Dalhof

Direktør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Forestil dig, at festen starter på terrassen, hvor der sables champagne. Du går ind til de smukke borde med levende lys og udsigt til vandet og Mols Bjerge. Badehotellet danner de perfekte rammer for både bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdagen og firmafesten.

I køkkenet arbejder hele teamet med den grundholdning, at menuen skal være sammensat på en spændende, innovativ måde og alle råvarer skal være af meget høj kvalitet. De har sammensat forskellige kategorier, og alle menuer skal ses som forslag, der alle kan tilrettes, så de passer lige præcis til dine behov og ønsker.

Lokaler

De har 6 lokaler i flere størrelser, hvor der kan være op til 184 spisende gæster, hvis man slår tre af lokalerne sammen. Ellers kan deres lokaler rumme henholdsvis 12, 32, 42, 75 og 150 personer. Så uanset om I er et lille eller stort selskab, kan det lade sig gøre hos badehotellet. Ligegyldigt, hvilket lokale I ønsker at være i, så bliver bordene pyntet smukt. Der er intet, som er standard på badehotellet, så derfor tilpasses blomster og pynt til jeres ønsker, så det bliver præcis som I ønsker. I deres priser på leje af lokale indgår enkle blomsterarrangementer.

Aktiviteter

Søger i aktiviteter som en del af selskabet har badehotellet mange muligheder for aktiviteter eller teambuilding – til lands, til vands eller i luften.

Overnatning

Ønsker I eller jeres gæster at overnatte i forbindelse med jeres arrangement, så kan I booke værelser på stedet. De har flere forskellige værelser, som ses nedenfor. Hotellet råder over 22 enkle og hyggelige værelser, som du finder i fem små huse hver med 4 dobbeltværelser samt lille fælles stue og 2 toiletter samt badeværelser. Her forenes det maritime miljø med ro, lækkert mad og hygge.

8 forskellige

Prispakker

 • Bryllupspakke 1

  895 kr. pr. kuvert

 • Bryllupspakke 2

  1.125 kr. pr. kuvert

 • Konfirmationspakke 1

  695 kr. pr. kuvert

 • Konfirmationspakke 2

  895 kr. pr. kuvert

 • Firmafest

  798 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

 • Bisættelse

  198 kr. pr. kuvert

6 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser2
 2. Dobbeltværelser20

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Busstop:
2.8 km
Togstation:
5.4 km

Lokation

Åstrup Strandvej 59A, 8541 Skødstrup, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark