-------
Dato
gæster

Brogaarden

Mødelokaler til ethvert formål

1-260 gæsterSiddende

Rikke Birkelund

Receptions- og konferencechef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Denne lokation er et smukt sted unikt beliggende i Middelfart 3 minutter fra Lillebæltsbroen. De har de perfekte rammer til møde- og konferencer, da der er mange forskellige mødelokaler og en stor konferencesal, så du kan få lige det lokale du ønsker til dit næste møde eller konference. Der er udover det også store udendørsarealer og grønne områder, så du også kan få frisk luft til hovedet i pauserne. 

På deres kontor ved hovedindgangen er der altid hjælp at hente til små som store opgaver. De har er et velassorteret udvalg af elektronik som omformere, ledninger, oplader mm. Efter ønske kan der også blive sørget for, at deres materialer ligger klar på bordene til mødet, og hvis i har brug for andet er der hjælp at hente. 

Forplejning

Her kan du forvente at blive forkælet med lækker forplejning under dine møder og konferencer. De tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad baseret på sæsonens friske ingredienser. Dette sikrer, at dine gæster kan nyde velsmagende måltider, der passer til tidspunktet på året og skaber en behagelig atmosfære under arrangementet. 

3 forskellige

Prispakker

  • Dagsmøde

    595 kr. pr. kuvert

  • Konferencedøgn

    2.025 kr. pr. kuvert

  • 1 1/2 Konferencedøgn

    2.475 kr. pr. kuvert

8 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser97

Lokation

Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark