Find sted til dit firmaarrangement i København

Få det største overblik over steder til et firmaarrangement i København

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer til firmaarrangementer

Populære filtre for firmaarrangement i København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dit firmaarrangement i København

Giv en beskrivelse af, hvilke ønsker du har til et firmaarrangement i København. Her kan du nævne præferencer vedrørende beliggenhed, omgivelser og forplejning.

2

Vi finder de bedste firmaarrangementer i København

Evarto gennemgår din beskrivelse og finder de steder, der bedst kan imødekomme dine krav.

3

Du kontaktes med op til tre tilbud på dit firmaarrangement

Du modtager op til tre tilbud fra de steder, som vi mener kan matche dine forventninger til et firmaarrangement. Herefter kan du frit vælge, om du ønsker at gå videre med et tilbud.

FAQ om firmaarrangementer i København

"Den gennemsnitlige pris for et firmaarrangement i København ligger typisk mellem 500 kr. og 1300 kr. pr. deltager. Det er dog vigtigt at bemærke, at omkostningerne ved at afholde et firmaarrangement varierer betydeligt og afhænger af flere faktorer, såsom stedet for arrangementet, planlagte aktiviteter og valg af forplejning. Generelt set er prisniveauet højere i København, så hvis man ønsker en mere budgetvenlig løsning, kan det overvejes at arrangere firmaarrangementet i udkanten af København.

...

Firmaarrangementer kan variere meget afhængigt af, hvilke aktiviteter man ønsker at inkludere. Hos Evarto anbefaler vi teambuilding-aktiviteter, da aktive og fællesskabsfremmende aktiviteter kan være med til at styrke de sociale relationer i virksomheden. Mange af de steder, der findes på vores platform, kan facilitere skræddersyede teambuilding-aktiviteter, så I ikke behøver at stå for noget selv. Den aktive del af teambuilding kan også være behagelig for deltagerne, da man til firmaarrangementer ofte sidder ned til en middag om aftenen.

...

Nogle deltagere til firmaarrangementer kan have behov for særlige hensyn, såsom fysiske handicaps eller alternative madvaner. De fleste steder på vores platform har handicapvenlige faciliteter og muligheder for at tilpasse menuen til særlige behov. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt stedet kan imødekomme jeres behov, er I velkomne til at tage en dialog med stedet om mulighederne.

...

Afhængigt af om man er en større eller mindre gruppe, kan der være forskellige løsninger, som bedst komplimenterer et firmaarrangement. Det er vigtigt, at lokalerne, I skal befinde jer i, har en passende størrelse, så det hverken føles for trængt eller tomt. Hos Evarto kan du angive antallet af deltagere i din søgning, så du kun får vist relevante lokaler til jeres arrangement. Antallet af deltagere kan også spille en rolle i forhold til de aktiviteter, der skal planlægges. Hvis I er en større gruppe, er det fornuftigt at undersøge i god tid, om der er et sted, der kan facilitere jeres ønsker.

...

Der er utallige muligheder for firmaarrangementer i København. Det er en god idé at overveje, hvilke aktiviteter der skal være en del af arrangementet, når du skal vælge en lokation. Hvis I ønsker at lave noget aktivt, der kræver en større udendørsplads, som f.eks. fodbold, kan det være en god idé at kigge uden for Københavns centrum, hvor der er flere muligheder for dette. Hvis I derimod forestiller jer et mere traditionelt firmaarrangement med spisning på en restaurant eller et hotel, kan lokationen være mere fleksibel.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Udvalgte anledninger og steder

Evarto dækker hele Danmark på tværs af mange typer af anledninger. Her er et udvalg af vores mest populære anledninger.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark