-------
Dato
gæster

Vissenbjerg Storkro

Skønne festlokaler til enhver fest

1-200 gæsterSpisende
Peter Madsen

Peter Madsen

Hoteldirektør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Denne kro er omgivet af naturskønne omgivelser i Vissenbjerg. Kroen byder på skønne selskabslokaler med udsigt ud over rolige, smukke og grønne arealer. Her er der plads til ethvert festligt arrangement, uanset om du skal afholde et bryllup, en konfirmation, en familiefest, firmafester eller noget helt femte. Hos Vissenbjerg Kro ønsker de, at du altid får en positiv oplevelse af høj kvalitet, når du besøger kroen – og derfor står deres glade medarbejdere altid til rådighed, såfremt du har brug for dem.

Skønne selskabslokaler

Her kan de tilbyde fantastiske selskabslokaler med udsigt til naturskønne omgivelser. Selskabslokalerne kan rumme op til 200 gæster, så der er rig mulighed for mindre såvel som større festlige arrangementer. Det er vigtigt for dem at skabe fantastiske og smukke rammer for din fest, og derfor er alle deres priser inklusiv lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer.

Mad til festen

De fantastiske kokke står glædeligt klar til at sammensætte skønne menuer til din fest, såfremt du ønsker det. Her er friske råvarer af høj kvalitet i hovedfokus, så du kan forkæle dine gæster med en vidunderlig menu. Såfremt du har nogle særlige ønsker til menuen, tages der selvfølgelig højde for dette. Kokkene står også glædeligt klar med inspiration til menuen, hvis du ønsker det.

Overnatning & parkering

Der er rig mulighed for at overnatte på hotellet, da de tilbyder hele 69 værelser, hvor dig og dine gæster kan søge til køjs, når festen er nået sin ende. Såfremt dine gæster ankommer i bil, kan de frit parkere helt gratis på hotellet parkeringsplads.

6 forskellige

Prispakker

 • Selskabsmenu 1

  725 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabsmenu 2

  fra 795 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Fest med overnatning

  fra 795 kr. pr. kuvert

 • Brunch buffet 1

  265 kr. pr. kuvert

 • Brunch buffet 2

  355 kr. pr. kuvert

 • Julefrokost

  745 kr. pr. kuvert

9 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser69

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark