Gerlev Kro

Hold festen i en charmerende bindingsværksbygning

5-65 gæsterSpisende

Kroen er en charmerende bindingsværksejendom, der giver indtryk af at være en Kgl. Privilegeret Kro. Kroen kan stå for alle slags arrangementer, om enten der skal fejres fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation, firmafest eller noget helt andet. For teamet bag Kroen er målet at skabe arrangementer, fester og selskaber, der giver deres gæster uforglemmelige oplevelser, både visuelt og smagsmæssigt. Køkken- og tjenerpersonalet sætter en ære i at lave mad på et højt gastronomisk niveau og vil med glæde guide jer gennem hele arrangementets forløb, så I kan læne jer tilbage og nyde selskabet med hinanden.

Selskabslokaler

Alle lokaler er hyggelige og fint indrettet til at kunne danne rammen om alle begivenheder, uanset om de er små eller store. Man kan slå flere af lokalerne sammen, så de kan have en maksimum kapacitet på op til 200 siddende og spisende gæster.

Aktiviteter

Før eller under et selskab kan det være fedt at lave nogle sjove aktiviteter, der kan ryste gæsterne sammen. Dette er der rig mulighed for på og ved kroen. Lokationen er beliggende tæt på 1 hektar stor grund med egen fodboldbane, lækker gårdhave, haveareal og terrasse. Alt dette står til fri afbenyttelse af hotellets gæster, hvor personalet gerne hjælper jer med at finde en god teambuilding-partner, der kan ryste jer sammen.

Overnatning

Efter festlighederne har lagt sig, kan det være rart ikke at skulle bekymre sig om transport hjemad, så man kan nyde aftenen fuldt ud. Derfor er der mulighed for overnatning på et af kroens 20 flotte dobbeltværelser i forbindelse med selskabet. Alle værelser har udgang til egen træterrasse. 4 af disse værelser er indrettet handicapvenligt. Desuden er alle værelserne udstyret med TV samt gratis Wi-Fi.

6 forskellige

Prispakker

 • Brunch

  249 kr. pr. kuvert

 • Aftenselskab

  589 kr. pr. kuvert

 • Selskab med overnatning

  1.309 kr. pr. kuvert

 • Det store kolde bord

  389 kr. pr. kuvert

 • Årets menu

  609 kr. pr. kuvert

 • Julefrokost 2023

  589 kr. pr. kuvert

5 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser20

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Femhøj
850 m
Aktiviteter og seværdigheder
Gerlev Kirke
350 m
Stendysse i Gerlev
700 m
Frederikssund Golfklub
1.7 km
Jægerspris Slot
5.5 km
Vester strand
6 km
Julianehøj
6.2 km
Kongeegen
12.3 km
Transportmuligheder og parkering
Busstop: Gerlev (Bygaden)
170 m

Lokation

Bygaden 4, Gerlev, 3630 Jægerspris, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark