Firmaarrangement i Odense eller på Fyn

På Evarto får du det største overblik over steder til et firmaarrangement

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for et firmaarrangement på Fyn

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dit firmaarrangement på Fyn

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit firmaarrangement samt, hvad du eventuelt forventer af selve stedet og omgivelserne.

2

Vi finder de bedste bud på et firmaarrangement

Vi matcher din forespørgsel med de tre arrangører, som kan imødekomme dine præferencer for et firmaarrangement på Fyn. Det kan bl.a. være eventvirksomheder, selskabssteder eller teambuilding aktiviteter.

3

De kontakter dig med deres bud på dit firmaarrangement

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, hvilken af de tre, som bedst passer på det firmaarrangement, som du har i tankerne.

FAQ om firmaarrangementer i Odense og på Fyn

Odense tilbyder et væld af muligheder for dig, som gerne vil afholde et firmaarrangement. Den historiske by rummer både eventbureauer, hoteller og restauranter, som alle kan være perfekte lokationer til afvikling af et firmaarrangement i Odense.

...

Prisen på dit firmaarrangement afhænger af mange forskellige faktorer. Kriterier som lokation, formål, overnatning, antal gæster, størrelse på lokalet samt valg af forplejning eller eksterne aktiviteter kan alle spille en rolle i prissætningen af et firmaarrangement i Odense. Typisk kan man for 700-1200 kr. pr. kuvert få en aftenfestpakke med fuld forplejning inkluderet. På de enkelte steders side her på platformen kan du nemt se, hvilke pakkeløsninger de tilbyder.

...

Overnatning kan være en vigtig faktor, når det kommer til firmaarrangementer i Odense, især hvis dine gæster kommer langvejs fra eller hvis der er alkohol involveret. Ved at tilbyde overnatning kan gæsterne slappe af og være mere til stede i stedet for at skulle tænke på transport.

...

Fyn er et fantastisk sted at afholde firmaarrangementer. Det byder på en række forskellige omgivelser, fra storbyen til stranden, fra havnen til hyggelige kroer, hoteller og restauranter. Derudover er der også en række forskellige aktiviteter at vælge imellem, både for store og små grupper. Nogle eksempler kan være gastronomisk teambuilding, aktiviteter hvor det bedste teamwork belønnes, aktiviteter med høj intensitet eller en festlig aften/nat med kollegaerne. Firmaarrangementer i Odense og på Fyn er et godt valg for at skabe en god stemning og forbedre samarbejdet i teamet.

...

For at sikre et vellykket firmaarrangement i Odense er det afgørende at overveje de særlige krav og behov, som gæsterne måtte have. Hvis der er handicappede eller dårligt gående gæster, er det vigtigt at vælge et sted med faciliteter, der passer til deres behov. Det kan fx være en handicapvenlig indgang, elevatorer eller toiletter med tilstrækkelig plads til kørestole. Det er også en god idé at undersøge, om der er tilgængelige parkeringspladser eller mulighed for offentlig transport i nærheden af lokationen, så gæsterne kan ankomme og forlade arrangementet uden problemer. Ved at tage hensyn til særlige krav og behov hos gæsterne kan man sikre sig, at alle føler sig velkomne og inkluderede til firmaarrangementet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Udvalgte anledninger og steder

Evarto dækker hele Danmark på tværs af mange typer af anledninger. Her er et udvalg af vores mest populære anledninger.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark