Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Vejrø

Gør din særlige begivenhed til en unik oplevelse

1-80 gæsterSpisende
Charlotte Cederbye

Charlotte Cederbye

Head of Sales, Conference & Events

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Lad livets begivenheder udfolde sig i særlige eksklusive rammer på denne private ø, nord for Lolland, fyldt eventyr, natur og gode oplevelser. På øen får du og dine gæster kompromisløs kvalitet og luksus i afslappende og rustikke ø omgivelser. Øen kan danne rammerne for alle typer fester, så uanset om I skal holde bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest eller en anden festlig begivenhed, så kan øen sørge for, at I får en uforglemmelig dag i de smukkeste rammer.

Når man skal holde fest på øen, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. I skal blot fortælle dem om jeres ønsker til festen, så gør de alt, hvad de kan for at imødekomme jeres ønsker, så festen bliver lige som I gerne vil have den. Deres dygtige kokke sammensætter en selskabsmenu ud fra sæsonens bedste råvarer og efter jeres ønsker. De giver naturligvis gerne gode idéer og forslag til menuen, hvis I selv er i tvivl om, hvad I godt kunne tænke jer.

Bæredygtige tiltag

Vejrø arbejder kontinuerligt på at gøre øen grønnere ved at implementere mere grøn energi i vores produktion af strøm, varmt vand og opvarmning til øen. Vi har et eget Microgrid, der gør os selvforsynende med egen strøm, mikrobiologisk rensningsanlæg og vandboringer. Dette betyder, at vi har fuld kontrol over vores forbrug af grøn strøm, og i gennemsnit har vi 14 dage med 100% grøn energiandel per måned.

Vores fokus på selvforsyning gælder også inden for madproduktionen, hvor vi har vores egne køer, får, vildt og grøntsager. Dette giver os mulighed for at levere friskt grønt og kød af høj kvalitet til vores Restaurant Skipperly - alt sammen er dyrket på baggrund af regenerative og økologiske principper.

Hos Vejrø er vi dedikerede til bæredygtighed, og vores initiativer kan udforskes nærmere på vores hjemmeside: https://vejroe.dk/vores-historie/baeredygtighed/. Her kan du læse mere om vores arbejde med at bevare og forbedre miljøet og skabe en mere bæredygtig fremtid for vores smukke ø.

3 forskellige

Prispakker

  • Signatur Julefrokost 2023

    fra 4.405 kr. pr. kuvert

  • Gourmet Julefrokost 2023

    fra 5.090 kr. pr. kuvert

  • Selskabspakke

    fra 3.695 kr. pr. kuvert

5 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser35

2 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Vejrø 4, 4943 Horslunde, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark