Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Restaurant Jonstrup

Hold festen i idylliske og rolige omgivelser

1-80 gæsterSpisende
kl. 12:00 - 02:30
Med mulighed for aftale for senere afslutning
Andrew Bunk-Engelund

Andrew Bunk-Engelund

Køkkenchef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Beliggende mellem Ballerup og Værløse, finder du vores restaurant. En stemningsfyldt lokation, der skaber de ideelle rammer for festen. 

På lokationen afholder de både store og små selskaber og tilbyder hyggelige omgivelser, dejlig mad lavet på friske råvarer og en god service fra start til slut.

Alt deres mad er lavet fra bunden. De går derfor ikke på kompromis med deres råvarer som deres leverandører leverer frisk til dem hver dag. En god beliggenhed og veltilberedt mad er deres varemærke, og det sikrer dig et mindeværdigt selskab.

Deres erfarne personale står glædeligt klar til at give en hjælpende hånd med til festen. Personalet tilbyder eksempelvis at dekorere et smukt og festligt selskabslokale, så du ikke skal tænke på det. Personalet dækker bordene med smukke, hvide duge og skønne sølvdækketallerkener. Derudover sørger de for de smukkeste blomsterdekorationer og lysestager med levende lys, så i får en hyggelig og intim fest uanset antallet af gæster. Såfremt du har nogle særlige ønsker til udsmykningen, tager personalet selvfølgelig hensyn til det.

12 forskellige

Prispakker

 • Selskabspakke 1

  945 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Selskabspakke 2

  1.045 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Selskabspakke 3

  1.245 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Selskabspakke 4

  1.495 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • 3-retters menu

  450 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • 4-retters menu

  495 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

5 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Gratis pladser30

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Gratis p-plads:
20 m

Lokation

Jonstrupvej 282, 3500 Værløse, Danmark

Vilkår og betingelser for Restaurant Jonstrup

Regler og betingelser

Nedenfor er gengivet de generelle regler for bekræftelse og afbestilling ved arrangementer på lokationen.

Reglerne tjener til sikkerhed for, at alle ‘spiller’ efter samme betingelser, og at risikoen for misforståelser minimeres.

Reservation og bestilling

Arrangementets indhold, omfang og ydelser, tidspunkt og varighed, antal kuverter, menu, drikkevarer og anden servering samt særligt aftalte ydelser skal fremgå af fremsendt bekræftelse. Af bekræftelsen skal også fremgå den aftalte kuvertpris og arrangementets samlede eller budgetterede pris. Alle priser opgives inkl. moms.

Senest 7 dage efter reservation, skal restauranten have modtaget bekræftelsen fra kunden samt indbetalt depositum på Konto nr. 5336 0000254327, Arbejdernes Landsbank (HUSK at påføre navn og selskabsdato). Modtages depositummet ikke inden for denne tidsfrist, bortfalder reservationen/aftalen i sin helhed.

Senest 2 uger inden arrangementets afholdelse skal kunden fremsende tidsplan, program for arrangementets afvikling med angivelse af måltider og øvrig servering.

Afbestilling

Afbestilling af hele arrangementet kan rettidigt ske skriftligt/mail senest 8 uger før dettes afholdelse. Depositum tilbagebetales ikke efter reservation

Ved afbestilling senere end 8 uger før arrangementet, kan restauranten kræve en godtgørelse, der svarer til 65 pct. af prisen for de bestilte ydelser.

Reduktion af kuvertantal vedr. arrangement i huset. Enhver form for reduktion af antal deltagere til et arrangement, tidsrum m.v. – kan rettidigt ske skriftligt senest 2 uger før arrangementet herefter er antallet bindende.

Reduktion af kuvertantal vedr. mad ud af huset. Enhver form for reduktion af antal deltagere til et arrangement ud af huset– kan rettidigt ske skriftligt senest 1 uge før arrangementet herefter er antallet bindende.

Ved manglende fremmøde (no-show) har restauranten krav på fuld betaling for arrangementet. 

Reservationsgebyr og depositum

Når endelig reservation/aftale om arrangement foreligger, betales depositum.

I depositum opkræves 4.000 kr. inkl. moms. Depositum fratrækkes den endelige afregning.

Vores bankoplysninger er: Arbejdernes LandsbankReg. nr.: 5336Kontonr.: 0000254327

Endelig afregning og betaling

Endelig faktura/regning betales umiddelbart efter arrangementet til den aftalte pris eller efter opgørelse baseret på det faktiske forbrug og de budgetterede enhedspriser.

Afregning i forbindelse med for sen afbestilling eller reduktion af kuvertantal fremsendes ved begivenhedens indtræden eller senest efter arrangements afholdelse eller den aftalte arrangementsdato.

Ønskes faktura fremsendt opkræves et faktureringsgebyr på kr. 50,- og fakturaen forfalder til betaling 8 dage efter fremsendelse.

Renter og rykkergebyr

Ved manglende betaling opkræves rykkergebyr efter gældende satser.

Forbehold for prisændring

Der tages forbehold for prisændringer som følge af nye/ændrede skatter og afgifter, overenskomstændringer og ved væsentlige ændringer i råvarepriser og lignende.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark