Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Hotel Faaborgfjord

Selskabslokaler med sjæl og udsigt

1-200 gæsterSpisende
Vi tilpasser tidsrum efter dine ønsker og behov, dog vil der være en tillægspris efter kl. 01:00
Maria Klausen

Maria Klausen

Salgschef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Tæt på det sydfynske øhav, står et solidt hotel forankret i historie. Dette hotel byder på spændende aktiviteter, nærværende service og betagende natur. 

Hotellet har den frodige skov i baghaven, den friske fjord i forhaven og hotellet tilbyder en oplevelse direkte fra hjeretet. Med gastronomiske oplevelser, der får dine tænder til at løbe i vand kan hotellet skabe rammerne om fantastiske minder for dig og dine gæster. 

Oplev det sydfynske spisekammer

Når I afholder livets anledninger på denne lokation sammensætter de en mad- og vinmenu, der passer til jeres ønsker. Med mantraet "Fra sydfynsk jord til sydfynsk bord" i køkkenet, vil dig og dine gæster få en gastonomisk oplevelse med alt godt fra det sydfynske spisekammer. Madkreationerne forekommer med omtanke for bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og sæsonens frugt og grønt og skabes med kæmpe madglæde. 

Rammer til enhver anledning

Hotellet kan med sine 326 kvadratmeter og flere fanstastiske selskabslokaler rumme op til 376 gæster. Patriciervillaen Villa Horseløkke er romantisk og intim, omringet af strandbar, grønhave og fjordens sus. Indrettet med prismelysekroner og stilsikkert interirør skabes en atmosfære af elegange og ekstravagant hygge, der er foreneligt med det historiske vingesus og udsigten over Faaborg Fjort. 

Restauranten byder på højt til loftet, magisk lys og et panorama vindue med udsigt over Faaborg Fjord er et alternativ til patriciavillaen og byder på en anerledes atmosfære, hvor historien og udsigten skaber et eksklusivt selskabslokale, der kan rumme dine gæster. 

Plads til underholdning & fri leg

Hotellets unikke placering muliggør plads til underholdning og fri leg, hvor serveringer vil blive planlagt efter jeres ønsker til udskejelser. I kan eksempelvis nye et koldt glas på deres private strand, gå en tur i den private skov, trække ind i baren eller ud i strandbaren. Det hele afhænger af jer.

Vågn op til lyden af fjorden

Med 128 unikke værelser og 2 suiter kan du nemt og bekvemt overnatte på dette hotel og vågne op til lyden af bølger på standen. Værelserne er indrettet med dansk design, har enten egen balkon eller terasse og naturen som nabo. 

4 forskellige

Prispakker

 • Julefrokost 22. & 29. nov. & 6. dec.

  475 kr. pr. kuvert

  Minimum 8 gæster

 • Festpakke 1

  695 kr. pr. kuvert

  Minimum 25 gæster

 • Festpakke 2

  1.055 kr. pr. kuvert

 • Fest med overnatning

  1.848 kr. pr. kuvert

7 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser128

21 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Svendborgvej 175, 5601 Faaborg, Danmark

Vilkår og betingelser for Hotel Faaborgfjord

Depositum opkræves efter 8 dage fra booking

Afbestillings- & reduktionsmuligheder

Et arrangement kan annulleres eller nedjusteres efter nedenstående tidsfrister:

Indtil 6 uger før er det omkostningsfrit at annullere, nedjustere eller flytte arrangementet. Herefter træder annulleringsbetingelserne i kraft.

Mellem 6 til 4 uger før beregnes et gebyr på 40% af den samlede pris.

Mellem 4 til 2 uger før beregnes et gebyr på 75% af den samlede pris

Senere end 3 uger før geregnes et gebyr på 100% af den samlede pris.

Indtil 48 timer før kan der nedjusteres med 10% i deltagerantal uden beregning. Der kan kun justeres én gang af det senest skriftligt bekræftede antal. Beregningsgrundlag sker altid ud fra det seneste og skriftligt bekræftede antal deltagere. Der vil blive krævet fuld dækning for ekstra ydelser (eksterne ydelser bestilt igennem hotellet), der ikke kan afbestilles eller nedjusteres. Ved fuld annullering bortfalder muligheden for nedjustering.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark