-------
Dato
gæster

DOK5000

Firmafest i rustikke, industrielle omgivelser i Odense C

1-1400 gæsterSpisende
Noomi Lind Rønne

Noomi Lind Rønne

Salgsdirektør

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

Er du ved at planlægge jeres næste firmafest?

Hold en uforglemmelig firmafest i de rustikke og rå lokaler ved Odense Havn. I det tidligere kornlager kan du samle dine kollegaer til en gennemført aften, hvor I kan styrke relationerne og jeres sammenhold. En festlig aften skaber gode minder, som I længe kan se tilbage på sammen.

Erfarent team

D. 1. januar 2023 blev det tidligere kornlager overtaget af samme selskab, som driver Moltkes Palæ og Pakhus Bryggen i København. Teamet har dertil erfaring med sig fra andre venues som Langelinie Pavillonen, Forum og Lokomotivværkstedet.

Vi har siden overtagelsen har teamet arbejdet på at forbedre bygningen. Vi har etableret en stor terrasse langs indgangssiden. Her kan I nyde udsigten til havnen og solens stråler til jeres event. Indendørs har vi opgraderet med nye toiletter, gardiner og hyggelige loungeområder med møbler af dansk design og grønne træer. Det skaber et fleksibelt lokale med en rustik og hyggelig stemning.

Hold fest i Hallen eller Artemisia

Lokalerne er alsidige og kan benyttes til eksempelvis firmafester og middage – med mulighed for både mingle og siddende setup. ’Hallen’ er det primære lokale, som er velegnet til arrangementer med 200 - 1800 personer i vinterhalvåret, og 2500 personer med udendørs arealer om sommeren.

I den tidligere teatersal finder du vores hyggelige og stilfulde vinbar 'Artemisia'. Vinbaren er indrettet med møbler i dansk design, en arkitekttegnet bar og et specialbygget vinlager. Til jeres event i Hallen kan I anvende Artemisia som jeres lounge eller bar. Artemisia er også velegnet til mindre events som firmafester, middage, mingle events eller julefrokost med plads til op til 149 personer.

Særpræget fokus på gastronomi 

Bygningen har eget køkken, hvor jeres forplejning tilberedes. Vores køkkenhold gør sig ekstra umage for at levere moderne gastronomi af kvalitet til jeres firmaevent. Vores menuer er skabt med udgangspunkt i årstiden, så I kan nyde sæsonens friske råvarer. Menuerne er desuden baseret på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed.

Bæredygtige tiltag 

Lokationen vil gennemgå en Green Key certificering i 2024. Bygningen vil med certificeringen opfylde de internationale miljøstandarder og kriterier for bæredygtig drift. Det gælder alt fra miljøledelse til vandforbrug, rengøring, affaldssortering og genanvendelse, økologi og meget mere.

7 forskellige

Prispakker

 • Middag 1

  550 kr. pr. kuvert

  Minimum 200 gæster

 • Middag 2

  775 kr. pr. kuvert

  Minimum 200 gæster

 • Firmafest 1

  850 kr. pr. kuvert

 • Firmafest 2

  990 kr. pr. kuvert

 • Mingle fest

  1.200 kr. pr. kuvert

 • Mingle middag

  1.000 kr. pr. kuvert

2 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Havnegade 20, 5000 Odense C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark