Find eventvirksomhed til din

Evarto er Danmarks største platform for eventvirksomheder. Beskriv dine forventninger til dit event, så finder vi de eventvirksomheder, der bedst kan opfylde din forespørgsel. De relevante eventvirksomheder vil kontakte dig direkte med deres bud på dit event. Nu kan du vurdere, om et af tilbuddene er relevant for dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

Eventbeskrivelse

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 20:00

Weekend: 08:00 - 16:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Sådan får du uforpligtende tilbud fra populære eventvirksomheder

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om eventvirksomheder

En eventvirksomhed specialiserer sig i at hjælpe dig med at planlægge og udføre et succesfuldt event. Det gør de blandt andet gennem planlægning, logistik og koordinering, budgetkontrol og udførelse af selve begivenheden. Eventvirksomheder er gode til at give dig overblik, kontrol og tid under planlægningen og udførelsen af dit arrangement.

...

Prisen for at bruge en eventvirksomhed afhænger meget af forskellige faktorer, såsom størrelsen på eventet, omfanget og ydelser, som I har brug for. Det er svært at give et præcist bud på, hvad det koster at bruge en eventvirksomhed, da du ofte skal i kontakt med eventvirksomheden, og i samarbejde med dem kan I komme frem til en pris. Nogle af vores samarbejdspartnere hos Evarto tilbyder pakkeløsninger med en fast pris.

...

Ved at outsource planlægningen af dit kommende event til en eventvirksomhed, får du mere tid til rådighed, og det skaber mindre stressende rammer. Det kan være en meget tidskrævende og stressende opgave at skulle stå for et større event, og derfor kan brugen af en eventvirksomhed være yderst behjælpelig for mange.

...

Ja, en eventvirksomhed kan godt stå for alle processer og aspekter i både planlægningen og udførelsen af dit kommende event. Det drejer sig blandt andet om aspekter som planlægning, logistik, markedsføring, forplejning, underholdning og meget mere. Det kan være dejligt som eventplanlægger at have en eventvirksomhed, som kan sørge for alt det praktiske, så du kan nyde selve begivenheden. Når du vælger, at en eventvirksomhed skal stå for hele arrangementet, så er en tidlig, tæt, åben og ærlig dialog yderst vigtig.

...

Det er vigtigt, når man går ind i et samarbejde med en eventvirksomhed, at man starter en god og beskrivende dialog om ens ønsker og behov for ens kommende event. Det er en god idé at vende ting som forventningsafstemning, tidsplan, budget og en kontrakt tidligt i samarbejdet med eventvirksomheden. Et godt samarbejde mellem eventvirksomheden og dig sikrer et vellykket og succesfuldt event.

...

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark