Find bryllupslokaler i Odense

Udforsk 169+ unikke bryllupslokaler fordelt i Odense

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Populære bryllupsdestinationer

Populære filtre for et bryllup i Odense

FAQ om afholdelse af bryllup i Odense

Prisen for at afholde et bryllup i Odense kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom størrelsen på brylluppet, stedet, tidspunktet for brylluppet og menuen. Hos Evarto kan du normalt få en skræddersyet pakke, inklusiv forplejning, til dit bryllup i Odense for mellem 800 og 1200 kr. pr. kuvert. Dette er dog blot et estimat og kan variere.

...

Når I arrangerer jeres bryllup i Odense, kan det være en god idé at overveje muligheden for overnatning, især hvis gæsterne kommer langvejs fra eller hvis brylluppet strækker sig over flere dage. Hvis det valgte bryllupssted ikke tilbyder overnatning, kan det være en god idé at henvise til et nærliggende overnatningssted. Afhængigt af formålet med brylluppet i Odense og planlægningen af begivenheden, kan det dog være unødvendigt at tilbyde overnatning, f.eks. hvis det er en fest, som slutter tidligt, eller hvis gæsterne kommer fra området.

...

Når I vælger at holde bryllup i Odense, er der mulighed for forskellige omgivelser, som kan danne rammen om jeres store dag. I kan f.eks. tilpasse søgningen til udsigt til vand, terrassemiljø samt naturskønne omgivelser. En mulighed er Dallund Slot, som har alle forudsætninger for at danne de dejligste rammer omkring jeres bryllup i Odense.

...

Hvis I holder jeres bryllup i Odense, er der masser af kultur, historie og seværdigheder, som jeres gæster kan besøge før eller efter brylluppet. Odense er fyldt med parker, restauranter, caféer og butikker, som jeres gæster kan nyde i deres fritid uden for arrangementet. Man kan f.eks. besøge H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Odense Domkirke, Brandts Klædefabrik eller Fyns Kunstmuseum.

...

Hvis I er interesserede i at have plads til underholdning i bryllupslokalet i Odense, er det en god idé at aftale med stedet, at I ønsker plads til det, uanset om det er en DJ, en komiker eller et band. De fleste steder ønsker, at I selv sørger for booking af underholdning, så det er vigtigt at spørge stedet, om der er plads til det. Livemusik eller en DJ kan anbefales, da det hjælper med at sparke gang i festen og gør gæsterne mere livlige.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark