Afhold din konfirmation på Fyn

Søg blandt de mange steder, som kan afholde en konfirmation på Fyn

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konfirmation på Fyn

FAQ om afholdelse af en konfirmation på Fyn

Der er mange forskellige steder at vælge imellem, når man skal holde sin konfirmation på Fyn. Hos Evarto tilbyder vi en bred vifte af muligheder, der spænder fra restauranter og hoteller til kroer og selskabslokaler, som er fordelt over hele Fyn. Hvis du ønsker en konfirmation på Fyn med nem adgang for dine gæster, så er der masser af muligheder i Odense, som er centralt placeret på øen. Hvis du derimod foretrækker en konfirmation på Fyn med masser af plads og smukke udendørsarealer, så har vi steder som Gl. Brydegaard, som er beliggende i naturskønne omgivelser og uden for storbylarmen. Uanset hvilket sted du vælger, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte sted til din konfirmation på Fyn.

...

En konfirmation på Fyn kan variere i pris afhængigt af flere faktorer, såsom antal gæster, menuvalg og om der er inkluderet drikkevarer. Priserne kan også variere afhængigt af om du vælger en konfirmationspakke eller at sammensætte din egen menu. Generelt set kan du forvente en pris på mellem 500 og 1200kr. pr. kuvert for en konfirmation på Fyn, men det er altid bedst at undersøge priserne hos de enkelte steder.

...

Konfirmationen på Fyn er en stor dag for jer og hele familien. Derfor er det for mange vigtigt at skabe minder, som I kan have sammen med konfirmanden resten af jeres liv. Der findes mange metoder, som man kan tage i brug for at forevige minderne. For eksempel kan man opstille en fotobås til fri afbenyttelse for alle gæster, og derefter kan man lave et fysisk fotoalbum, hvor I samler alle billederne sammen. Man kan også opstille en gæstebog med søde og sjove beskeder fra gæsterne direkte til konfirmanden.

...

Hvis dine gæster kommer langvejs fra til konfirmationen på Fyn, kan det være belejligt at tilbyde muligheden for overnatning på stedet. Selvom det generelt ikke er kutyme at tilbyde overnatning til konfirmationer, kan man godt arrangere konfirmationen på et sted, som har mulighed for overnatning i nærheden. Hos Evarto har vi flere steder, som tilbyder overnatningsmuligheder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark