Find bryllupslokaler på Fyn

Søg blandt bryllupslokaler på Fyn og se deres bryllupspakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Bryllupper i de mest populære områder i Danmark

Populære filtre for et bryllup på Fyn

FAQ om bryllupslokationer på Fyn

Prisen på et bryllup på Fyn afhænger af flere faktorer, såsom antallet af gæster, bryllupsstedets placering og hvor eksklusivt stedet skal tage sig ud. De fleste steder på Fyn tilbyder lokaler med fuld forplejning og service til ca. 800-1200 kr. per kuvert. Hvis I ønsker et slotsbryllup eller et bryllup i centrum af Odense, vil prisniveauet naturligvis være højere. Hvis I søger en budgetvenlig løsning, er det også muligt på platformen at leje et lokale og selv stå for forplejningen.

...

Der findes et stort og varieret udvalg af steder på Fyn, der kan danne ramme om jeres bryllup. De fleste foretrækker at afholde bryllupsfesten om sommeren, da der er bedre chancer for sol og varme. Hvis brylluppet i stedet planlægges til vinterperioden, vil man opleve, at prisniveauet på lokaler er lavere, og at udbuddet er større.

...

Det er fornuftigt at overveje, om der skal være aktiviteter eller indslag til bryllupsfesten, der kræver særlige faciliteter og udstyr på stedet. Hvis der er tale om et større bryllup, kan det være en god idé, hvis stedet stiller højtaleranlæg og mikrofon til rådighed, så gæsternes taler kan høres klart og tydeligt.

...

De fleste steder på Evarto tilbyder prispakker, der udover spændende menuer også inkluderer booking af stedet samt fuld service. Prispakkerne varierer fra sted til sted, og vi kan derfor anbefale, at I klikker jer ind på de enkelte steders sider og lader jer inspirere af de forskellige muligheder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark