Find bryllupslokaler på Sjælland

Søg blandt bryllupslokaler på Sjælland og se de forskellige bryllupspakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Fantastiske steder til et bryllup

Populære filtre for bryllupslokaler på Sjælland

FAQ om bryllupslokaler på Sjælland

Prisen på et bryllup varierer i høj grad baseret på ens ønsker og krav til festen. Prisniveauet for en bryllupsfest spænder typisk fra ca. 800 kr. til 1300 kr. per kuvert inklusive service, lokale og forplejning, afhængig af hvor eksklusiv bryllupsfesten skal være og andre faktorer såsom beliggenhed og varighed af festen.

...

Sjælland byder på mange fantastiske steder at holde et bryllup, og der kan være prisforskelle alt efter, hvor på Sjælland man afholder sin bryllupsfest. Mange vælger at holde deres bryllup i hovedstaden, da det er praktisk for gæster at komme til og fra. Det er dog også muligt at bevæge sig væk fra hovedstaden, hvor man kan finde et billigere bryllupslokale og samtidig nyde de smukke landlige omgivelser.

...

Vi ser og hører om mange spændende løsninger på underholdning til bryllupper. Ønsker I interaktiv underholdning, kan en photobooth fra MySelfie være en unik og sjov måde at forevige bryllupsfesten på. Foretrækker I noget mere traditionelt, er musik i form af et live-band altid et hit til bryllupper. Derudover kan I også overveje andre former for underholdning, såsom stand-up comedy, tryllekunstnere eller danseshows. Det er vigtigt at vælge underholdning, der passer til jeres personlighed og temaet for jeres bryllup.

...

Vi anbefaler, at I danner jer et overblik over, hvordan I forestiller jer, at selve bryllupsfesten skal forløbe. Derved vil det være lettere for jer at vurdere, hvilke steder der bedst kan imødekomme jeres behov i forhold til faciliteter og udstyr. Hvis der er tale om et større bryllup, kan det f.eks. være relevant med AV-udstyr som højttalere og mikrofon, så alle gæster kan følge med i taler og andre indslag.

...

Hvis der kommer gæster til bryllupsfesten fra Fyn eller Jylland, kan det være bekvemt at tilbyde overnatningsmuligheder på bryllupsstedet. I denne sammenhæng kan I overveje, om I ønsker at dække udgifterne for overnatningen, eller om gæsterne selv skal betale. Vi oplever, at cirka halvdelen af gæsterne vælger at takke ja til et tilbud om overnatning.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Bryllup på Sjælland

Find de mest idylliske steder til et bryllup på Sjælland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark