Find og book sted til et bryllup med overnatning

Udforsk 2396+ unikke bryllupslokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for et bryllup med overnatning

FAQ om bryllupper med overnatning

Prisen på et bryllup varierer i høj grad baseret på de ønsker og krav, man har til festen. Hvis man ønsker forplejning og fuld service, kan man forvente en kuvertpris på ca. 800-1300 kr. Hvis gæsterne skal overnatte, kan man som regel booke et værelse på stedet for 1000 kr. Priserne varierer fra sted til sted og afhænger af faktorer som omgivelser, varighed, antal lokaler og placering.

...

Hvis man afholder sit bryllup med større afstand til bylivet, vil en stor del af gæsterne ofte takke ja til at overnatte. Hvis stedet er placeret tæt på området, hvor en stor del af gæsterne er bosiddende, vil flere naturligt vælge at tage hjem efter bryllupsfesten. Vi ser typisk, at omkring halvdelen af gæsterne vælger at overnatte.

...

I forbindelse med tilbud om overnatning er morgenmad som regel inkluderet i prisen. Tidspunktet for morgenmaden kan aftales nærmere med stedet, så bryllupsgæsterne kan få en god afslutning på hele arrangementet.

...

Hvis I ønsker et overnatningstilbud på bryllupsstedet, kan I finde mange spændende muligheder her på platformen. Klik her og se hvilke restauranter, hoteller, kroer og slotte, hvor I kan afholde et bryllup med efterfølgende overnatning.

...

Vi oplever, at de fleste brudepar vælger at lade gæsterne betale for overnatning til brylluppet selv. For mange gæster er muligheden for at kunne overnatte på stedet af stor værdi, især hvis de ikke bor i nærheden. Det er naturligvis en flot gestus at betale for en overnatning til brylluppet, men da et værelse typisk koster omkring 1000 kr., kan det være en stor udgift for de fleste par, som allerede har mange udgifter i forbindelse med selve bryllupsfesten.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark