Bøgedal Bryghus brygger øl i "Pingus-klasse"
Michelin-restauranter verden over serverer maltøl fra vores lokale bryghus, Bøgedal Bryghus. Hør, hvordan det er lykkedes et af landets mindste bryggerier at skabe et unikt brand og Danmarks dyreste øl.
Bøgedal Bryghus følger som det eneste kommercielle bryggeri i verdenen en meget gammel dansk bryggetradition fra før industrialiseringen og brygger godt øl, der er en kraftig og meget rig øl med stor restsødme.
Bryghuset har en lille eksklusiv årlig produktion på godt 35.000 flasker á 75 cl og 270 one-way kegs. Der brygges mellem 500 og 820 flasker pr. bryg. De unikke bryg fra Bøgedal Bryghus er flere gange kåret som Danmarks bedste, og flere anmeldere har sat mærkatet ”Pingus-klasse” på bryggeriets magiske øl.
Om anmelderne har ret, kan I afgøre, når I smager tre af bryggeriets helt unikke bryg.
Til ølsmagningen kan I naturligvis nyde saltede snacks fremstillet af lokale råvarer.
Efter smagningen er der mulighed for at købe flere af de gode øl fra Bøgedal.