Find konferencelokaler på Fyn

Søg blandt de mest populære konferencecentre- og steder på Fyn og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konference Fyn

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en konference på Fyn

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din konference samt, hvad du forventer af et konferencecenter på Fyn.

2

Vi finder de bedste til opgaven på Fyn

Vi matcher din forespørgsel med de tre konferencecentre på Fyn, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

3

De kontakter dig med deres bud på din konference på Fyn

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

FAQ til booking af konference

Hvis du ønsker, at dine gæster skal have mulighed for en pause fra konferencen, kan det være en god idé at informere dem om relevante seværdigheder og udflugtsmuligheder på Fyn. Nogle af de mest populære steder inkluderer Egeskov Slot, Odense Zoo og H.C. Andersen Hus.

...

Afhængig af om det er en kort eller længerevarende konference, kan der være forskellige behov og ønsker til faciliteterne. Hvis det er en hel dag eller flere dages konference med mange deltagere, vil det være relevant at overveje, om der skal serveres mad og drikke. I den forbindelse kan det være en fordel at vælge et konferencecenter på Fyn, der har tilknyttet en restaurant. Derudover kan der være behov for specifikke faciliteter i lokalet, såsom direkte adgang til udearealer, AV-udstyr eller gratis parkering.

...

Nogle konferencer strækker sig over flere dage, hvilket betyder, at det kan være relevant for nogle gæster at have en overnatningsmulighed på stedet. Når du holder en professionel konference på Fyn, er der mange muligheder for overnatning, men det kan være en fordel at vælge et konferencecenter på Fyn, da de ofte har stor erfaring med at afvikle konferencer og kan tilbyde færdige konferencepakker.

...

På Fyn er der mange muligheder for afholdelse af en konference. Ønsker du, at det skal være en konference i nærheden af Odense centrum, eller foretrækker du frisk luft og smuk natur, så er der rig mulighed for begge dele. At afholde konferencen i Odense kan være fordelagtigt, fordi det er centralt placeret. Det har et summende byliv samt gode muligheder for, at gæsterne kan bruge offentlige transportmidler. Hvis du forventer, at flere gæster vil bruge offentlig transport undervejs, kan det være en god idé at informere om konkrete køreplaner via rejseplanen. Alternativt kan konferencen foregå udenfor byen i landlige omgivelser, hvor der ofte er bedre parkeringsforhold og en roligere atmosfære.

...

På Evarto har de fleste konferencesteder handicapvenlige lokaler til rådighed. Hvis du leder efter handicapvenlige konferencelokaler på Fyn, kan du nemt finde dem i din søgning på Evarto.

...

Når du skal beslutte, hvor stort et lokale du får brug for, bør du først og fremmest tage stilling til, hvor mange der deltager i konferencen. Lokalet kan både komme til at føles for småt, men også for stort. Når man er afklaret omkring antallet af konferencegæster, kan man overveje, om der er behov for ekstraordinær plads. Det kan være alt fra et lokale med en scene, opstilling af netværksområde eller et separat område til spisning.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre på Fyn

Find de ideelle steder til en konference på Fyn

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark