U3z restaurant & kursuscenter
Fest i uformelle og naturskønne omgivelser
U3z er en uformel restaurant, der er særlig centreret omkring at give jer stor frihed. I vil derfor opleve, at det er jer som planlægger og tilrettelægger arrangementet og dermed er frie til at sætte sit eget præg på det hele.
Lokaler
Lokalerne hos U3z er lyse, enkelt indrettet og holdt i neutrale farver. Du er dermed i stand til at skabe din egen stemning i lokalet. Bordene vil blive dækket traditionelt op med stof duge og stof servietter, en enkel opdækning, friske blomster og hvidt porcelain.
Maden
Maden er inspirereret af det danske køkken med et strejf af det nyere franske. Her lægges der vægt på frisk og alsidig mad, hvorfor grøntsager og salat ikke blot er til pynt, men også til at spise. Maden portionsanrettes ikke i særlig stort omfang, i stedet lægges der vægt på, at gæsterne kan få det som de finder passende at spise.
Overnatning
Eftersom restauranten befinder sig på Aalborg hostel, er der rig mulighed for at sove på rummelige værelser med gode senge. Værelserne har egen indgang fra det fri og eget bad og toilet.
4 forskellige
Lokaler
Faciliteter
- Gruppeværelser35
Relevante steder i nærheden
Lokation
Skydebanevej 50, 9000 Aalborg, Danmark
Vilkår og betingelser for U3z restaurant & kursuscenter
Gæster til fester får 10 % rabat på overnatning, hvis gæsten bestiller direkte fra vores hjemmeside. Ved brug af online booking fra vores egen hjemmeside. Rabatten bliver indregnet automatisk. * Medbring selv vin: Vinen leveres senest dagen før kl. 18.00 til vores køkken indgang. Der skal medfølge bon eller faktura med dansk moms. (Vi må ikke servere vin købt i Tyskland, fordi vi har spiritus bevilling.) Beløbet vil fremgå af vores faktura. Alt overskydende vin får I selvfølgelig med hjem igen.Priser inklusive vin er vin til maden eller øl / sodavand. Der er koldt vand på bordene. Efter middagen betales drikkevarer efter regning. Betaling. Vi beregner et bestillingsgebyr på 2000 kr. som modregnes i den endelige regning.
Allegener
Kontakt venligst køkkenlederen for information. Stort set alle mærkningspligtige allergener bruges i vores køkken. Derfor kan der i alle retter være spor af allergener. Vi anbefaler, at I ved bestilling beder om, at hele eller dele af måltiderne ikke indeholder bestemte allergener. Det samme gør sig gældende for diabetes og andre sygdomme.