Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Turbinehallen

Arkitektoniske, historiske møde- og konferencelokaler fra år 1900

1-450 gæsterSiddende
Pernille Skytte

Pernille Skytte

Salgs- og Projektchef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Med den gamle maskinhal som ramme for dit næste møde, konference eller event, får du en spændende og autentisk selskabslokation, der med sin smukke og rustikke atmosfære, emmer af historie. Hallen er beliggende centralt og byder på uanede muligheder. Personalet skræddersyer en pakke efter dine ønsker og budget, hvor du også har mulighed for forplejning fra deres fantastiske køkken. Hallens professionelle medarbejdere tilbyder rådgivning og vejledning i processen, og sørger i samarbejde med det dygtige køkken, for at tilbyde fleksible løsninger, der vil skabe en unik oplevelse for dine gæster. 

Hallens størrelse på over 1000 m2, de rå mure og højt til loftet gør lokationen perfekt til større firmaarrangementer. Her giver det store gulvareal både mulighed for udstillinger, messer, workshops, koncerter, events eller noget helt andet.

Møde- og konferencelokaler

I den gamle maskinhal er der plads op til 450 siddende gæster og op til 700 stående, så der er rig mulighed for at afholde større arrangementer. Hallen byder på charmerende og rustikke rammer fuld af lys grundet det store vinduesparti i lokalet. Hallen stiller topmoderne IT- og AV-udstyr til rådighed, som du frit kan benytte i løbet af dit arrangement. Derudover har personalet i hallen stort fokus på en nærværende og personlig betjening, som er med til at skabe de perfekte rammer for dit arrangement. 

Forplejning til arrangementet

Såfremt du ønsker mad til dit arrangement, tilbyder hallen muligheder hertil. Hallen samarbejder med restaurant MALT beliggende i Ceresbyen, hvor deres dygtige kokke sammensætter fantastiske menuer til diverse arrangementer. Såfremt du har nogle særlige ønsker til menuen, bliver der selvfølgelig taget højde for det, når menuen sammensættes. Har du brug for lidt inspiration til menuen, står de dygtige kokke klar med idéer og forslag, så du får den helt rette menu til dit arrangement.

Parkerings- og overnatningsmuligheder

Hallen er tæt placeret på gode parkeringsmuligheder - dog mod betaling. Såfremt der ønskes overnatning i forbindelse med arrangementet, finder du gode overnatningsmuligheder tæt placeret på hallen.

3 forskellige

Prispakker

 • Dagsmøde

  550 kr. pr. kuvert

 • Halvdagsmøde

  410 kr. pr. kuvert

 • Heldagsmøde

  1.080 kr. pr. kuvert

1 forskellige

Lokale

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer
 7. Vin kan medbringes ved proppenge

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Atlantic, First Hotel
400 m

Lokation

Kalkværksvej 2, 8000 Aarhus C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark