Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Scandic Copenhagen

Hold en fantastisk fest i skønne rammer i hjertet af København

1-570 gæsterSpisende
Helena Justinussen & Rune Hahn

Helena Justinussen & Rune Hahn

Konference- og selskabskoordinator

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Scandic Copenhagen ligger midt i København – en storby som har alt, hvad der skal til, for at gøre din fest til en succes. Arkitektur, seværdigheder, design og gastronomi i særklasse. Hotellets beliggehed er helt unik med storslået udsigt til søerne og med let adgang for dig og dine gæster til et stykke smukt natur midt i storbyen.

Mad & gastronomi

Lige så snart du træder indenfor på hotellet, vil du blive mødt af en helt særlig stemning. Indretning, design og møbler er nøje valgt med omtanke for lys og luft, og skaber inspirerende rammer, og glæder for hotellets gæster. Nærvær og personlig service er omdrejningspunkt for alt, hvad Scandic Copenhagen gør. Du vil mærke, at de går et ekstra skridt for at gøre en forskel for dig og dine gæster, så alle får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Selskabslokaler

Så skal du holde en fest i hjertet af København, så er Scandic Copenhagen et rigtig godt bud. De tilbyder 13 forskellige selskabslokaler, hvor det lokale, der passer dine ønsker bedst, vil blive valgt til din fest. Når dine ønsker til menuen lander i køkkenet, så går de dygtige kokke i gang med at forberede middagen under ledelse af hotellets erfarne køkkenchefer. De udvælger nøje ingredienserne, og baserer retterne på sæsonens friske råvarer, så I får en stemningsfuld middag med unikke smagsoplevelser.

Aktiviteter

Hos Scandic Copenhagen tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger.

Overnatning & transport

Selvom Scandic Copenhagen er placeret tæt på Københavns Hovedbanegård, kan det være rart med en overnatning på hotellet efter festen. Der er rig mulighed for en nat på et af hotellets 499 værelser med unik udsigt over Københavns skyline eller naturskønne søer.

Ankommer I til Scandic Copenhagen i bil, så stiller hotellet parkeringspladser til rådighed i deres store indendørs parkeringskælder, dog mod betaling.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

6 forskellige

Prispakker

 • Aftenselskab 1

  fra 950 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 2

  fra 1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 3

  fra 1.295 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Frokostselskab

  fra 950 kr. pr. kuvert

 • Brunch

  fra 255 kr. pr. kuvert

 • Julefrokost 2023

  1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 500 gæster

13 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser102
 2. Dobbeltværelser386
 3. Gruppeværelser11

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Nyropsgade 42, 1602 København V, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark