-------
Dato
gæster

Turbinehallen

Arkitektonisk og historisk festlokation i den gamle maskinhal

1-450 gæsterSpisende
Pernille Skytte

Pernille Skytte

Salgs- og Projektchef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Du finder denne famøse hal dejligt centralt placeret i Aarhus C, blot 5 minutters gang fra banegården. Den gamle maskinhal er tegnet af arkitekten Fritz Koch og blev opført i år 1900. I dag er hallen et unikt selskabslokale, der byder på skønne, charmerende og rustikke rammer, så du får en helt særlig stemning, hvor mennesker mødes med glæde og begejstring. Med sine over 1000 kvm., er der plads op til 450 siddende gæster og op til 700 stående gæster, så der er rig mulighed for at afholde store arrangementer. Hallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle steming, tilfører tilsammen ekstra dimensioner til dit arrangement.

Hallen gør ethvert arrangement uforglemmeligt  

Lokationen er perfekt til dig, der ønsker at give dine gæster en ekstra oplevelse. I hallen tager de udgangspunkt i dig og dine ønsker, så du får et uforglemmeligt arrangement. I hallen tilbydes selskabslokalet til ethvert arrangement, uanset om der er tale om et bryllup, en firmafest, en fødselsdagsfest, en gallamiddag, en julefrokost, et modeshow, et photoshoot, en messe, en konference eller et helt andet arrangement efter dine ønsker. Hallen kan indrettes med en scene, så der er rig mulighed for at tilføre arrangementet live musik, der kan spille selskabet op.

Kun fantasien sætter grænser

I hallen er det kun fantatisien, der sætter grænser. De ønsker at give dig en fantastisk oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde den skønne fest, mens deres personale sørger for alt det praktiske omkring dit arrangement. Såfremt du sørger for gæstelisten, sørger personalet for en professionel planlægning og afholdelse af arrangementet med dine ønsker i fokus.

De sørger for maden til arrangementet

Såfremt du ønsker mad til dit arrangement, tilbyder hallen muligheder hertil. Hallen har restauranten i Musikhuset og restauranten i Ceresbyen, hvor dygtige kokke hver dag laver det lækreste mad. I samarbejde med hallen sammensætter du en fantastisk menu, som du kan forkæle både dig selv og dine gæster med til dit arrangement.

5 forskellige

Prispakker

 • Festpakke 1

  1.020 kr. pr. kuvert

 • Festpakke 2

  1.380 kr. pr. kuvert

 • Festpakke 3

  1.650 kr. pr. kuvert

 • Firmafest - Den lille

  fra 820 kr. pr. kuvert

  Minimum 80 gæster

 • Firmafest - Den store

  fra 1.130 kr. pr. kuvert

  Minimum 80 gæster

1 forskellige

Lokale

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer
 7. Vin kan medbringes ved proppenge

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Atlantic, First Hotel
400 m

Lokation

Kalkværksvej 2, 8000 Aarhus C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark