-------
Dato
gæster

Skt. Petri

Eksklusivt hotel med hyggelige omgivelser

1-120 gæsterSpisende
Karoline Fog

Karoline Fog

Executive Meeting Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Beliggende i hjertet af Københavns Latinerkvarter, finder du dette hotel. Trods stedets tidligere status, som varehus. står der i dag et unikt hotel, der er indrettet med et tidsløst og lukseriøst udtryk, som skaber en frisk, klassisk og afslappet udtryk.

På hotellet, kan livets arrangementer afholdes omend det er bryllupsfesten, fødselsdagsfesten, konfirmation, middagen eller noget helt femte. På hotellet har de nemlig en stærk overbevisning om, at særlige lejligheder kræver særlige omgivelser - og særlige ongivelser har de det her. Derfor er du garanteret en oplevelse udover det sædvanlig. Her vil dine ønkser og behov blive taget i betragtning og de vil skræddersy dit event. 

Mad og drikke

Baseret på personlige fortolkninger af det mellemøstlige køkken med fokus på delevenlige retter. Med et væld af smage, farver og dufte skal restauranten nok skabe et uforglemmeligt mad indtryk.

Overnatning

På dette hotel kan du tage elevatoren "hjem" og få en god nats søvn ovenpå festlighederne på et af værelserne. Dagen efter vil I vågne til en overdådig morgenmadsbuffet og kan herefter begive snuden hjem ad.

Bæredygtige tiltag

DET HER GØR VI

De fleste brusere og haner har lavt tryk for at reducere vandforbruget. Vi slukker halvdelen af lysene i gangene om natten. Hvert år slukker vi alle lys under EARTH HOUR. Vi bruger 100% havvindenergi. 95% af vores lyskilder er LED eller energibesparende pærer. Vi bruger varmegenvinding-ventilation. Vi bruger ikke palmeolie og serverer kun fisk med MSC-certificering. Alt madspild bruges til biogas. Sammen med Too Good To Go tilbyder vi rabat på vores morgenbuffet efter åbningstid. Når du siger 'nej tak' til roomservice, donerer vi 50 kr. til Green Kayak og støtter deres arbejde med at holde vandvejene rene.

DETTE KAN DU GØRE

Træk alle dine enheder og adaptere ud af strømkilderne, når de er fuldt opladede eller ikke i brug. Brug dit håndklæde mere end én gang. Sluk for hanerne, når du børster dine tænder. Sig nej til plastikposer, når du handler. Reducér brugen af ​​vandflasker - vand fra hanen i Danmark er blandt de reneste kilder i verden. Lej en cykel i receptionen - vær bæredygtig og oplev København som en lokal.

3 forskellige

Prispakker

 • The Secret Garden - Mingle event (3 hour)

  995 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

 • Festpakke

  1.995 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

 • Julefrokost

  1.895 kr. pr. kuvert

  Minimum 40 gæster

7 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser288

Lokation

Krystalgade 22, 1172 København K, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark